Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MAM NET, JESTEM W NOWYM DOMU, WSZYSTKO OPISZE JUTRO bo dzis nie dam rady. Słuchajcie czy jak się mieszka w domu to każdy przez trzy pierwsze doby tylko sprząta a i tak nie widać efektu? Bo ja sprzatam a podloga wyglada jak syfiarnia

Trzy noce na welurowym dmuchanym materacu kupionym w ostatniej chwili w sklepie sportowym tiaaaaa - do dupy. Poza tym rano jakoś zimno ale dziś magicy od elewacji przywieźli rusztowania, jutro przyjadą materiały i mój Kryształ zacznie być biały jak ta panna młoda. Dobra spadam sprzątać :)

MAM NET, JESTEM W NOWYM DOMU, WSZYSTKO OPISZE JUTRO bo dzis nie dam rady. Słuchajcie czy jak się mieszka w domu to każdy przez trzy pierwsze doby tylko sprząta a i tak nie widać efektu? Bo ja sprzatam a podloga wyglada jak syfiarnia

na Dzień Nauczyciela się z tym syfem może uporasz :wink:

tak - co rano wyłaże w samych bokserkach na taras się przeciągnąć... ale jazda
chciałabym to zobaczyć 8)

. I mam urlop do piątku - jami :)
HOW COME?????? :evil: :roll:

w ogóle Kasiu to ja Cie tez love i Ciebie Irmo i Efilo
a czymże zasłużyłyśmy na ten zaszczyt?????? :D

Matko, jesteś przeprowadzony?????!!!!!

tak - co rano wyłaże w samych bokserkach na taras się przeciągnąć... ale jazda. I mam urlop do piątku - jami :)

a w ogóle Kasiu to ja Cie tez love i Ciebie Irmo i Efilo

niesamowite, co nie? latanie w bieliźnie po własnej ziemi uważam za prawie najlepszy aspekt posiadania domu z ogrodem :)