Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie. ja nikomu nie mam za złe. uważam, że jak ktos wkleja zdjęcia to nie ma prawa się fochować, że komuś sie nie podoba. w moim wątku przeważnie się wam nie podoba i słyszę że to nie tak, tamto nie rustykalne a miało być. Mnie się podoba i bardzo chętnie podzielę się zdjęciami ale na prv i pokaże je komu zechcę a nie każdemu kto się tu zaplącze.

teraz... to Ty sobie idź do Złociutkiej pocztać. Tam masz i zdjęcia, i wartką fabułę i błyskotliwy humor itepe

http://th.interia.pl/50,bdd217d101363548/foch_i_huj.jpg

chuj się pisze przez "ceha"

dzień (nie wiem czy)dobry

dobra, nie zesrajcie się najlepiej, tak sie Wam nagle straszliwie zdjęć zachciało. a w ogóle to wiedziałem, że przyjdzie Wiolka i cos takiego zawali.

soł:

1 - wcale się nie kończy (to a propo Wioli)

2 - Malka wiem, że chuj to przez cecha ale nie chciało mi się edytować tego co znalazłem w necie - wwaliłem jak leci. Swoją drogą jakie twoje wizyty są cenne i ubogacające całość dysusji. Póki co twoje przecinek, znak zapytania są wciąż nie do pobicia i wciąż bawią jak na samym początku :)

3 -

a tak naprawdę wszyscy chcą mu pomóc w osiągnięciu jak najlepszego rezultatu projektowego

ale super. Tyle tylko, że ja przestaję juz tej pomocy potrzebować. Sam wiem w jakim wnętrzu będę się czuł najlepiej. Ja i moja rodzina. Nie chcę komentowania moich wyborów dlatego zrezygnowałem ze zdjęć. Tak jak napisałem na samym początku: nikomu nic nie mam za złe. Po prostu do jakiegoś czasu chciałem komentarza na temat wnętrz, teraz już nie. Wkrótce założe wiszące ogrody Semiramidy - wtedy będę znów wklejał ale już nie wnętrza. Komentarze do budowy przestają nimi być bo i budowy już nie ma. jest za to wnętrze a tego komentować nie dam. Zresztą, sam nigdy w życiu nie odważyłbym się wejść do czyjegoś domu i pojechać z jego wyborami wnętrzarskimi jak ze zdechłą kozą. Uważam, że ktoś się starał, ktoś się napracował i mówienie mu: jest wieśniacko, brzydko czy choćby "nie pasuje" jest bolesne i nieprzyjemne. Ja nie chce pokazywac swego domu przypakowym forumowiczom wchodzącym do tego wątku a jeżeli kogoś naprawde interesuje co mam w środku, zaloguje się choćby po to, żeby żeby mi sprawic przyjemność. jedyną osobą której wolno krytykowac to co mam w domu jest Kaśka ale mnie już dawno opętała dzika rządza więc jej pozwalam na zdecydowanie więcej :)

4 -

A ja myslalam, ze Dandi nie lubi slodkopierdzenia

nic się w tej kwestii nie zmieniło a więc, co za tym idzie, komentarze do domu Efilo wciąż są moim ukochanym, boskim wątkiem :)

5 -

A pałakać o zdjecia to trzeba tu czy na priw??

jeżeli chodzi o Ciebie, wystarczy, że lekko i znacząco uniesiesz brew a ja Ci ten dom przyniose na własnym karku tam gdzie zechcesz tylko po to, żebyś mogła go obejrzeć :)

6 - Kamyś, cześć. To Ty wciąz zyjesz? :D Idę do Ciebie jak tylko znajde chwilkę