Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jedyną osobą której wolno krytykowac to co mam w domu jest Kaśka ale mnie już dawno opętała dzika rządza więc jej pozwalam na zdecydowanie więcej :)
:o :o :o :roll: 8) 8) 8)

A pałakać o zdjecia to trzeba tu czy na priw??

jeżeli chodzi o Ciebie, wystarczy, że lekko i znacząco uniesiesz brew a ja Ci ten dom przyniose na własnym karku tam gdzie zechcesz tylko po to, żebyś mogła go obejrzeć :)

no to skarbeńku na co ty czekasz??? :roll:

przynoś te zdjęcia :)

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra, nie zesrajcie się najlepiej, tak sie Wam nagle straszliwie zdjęć zachciało. a w ogóle to wiedziałem, że przyjdzie Wiolka i cos takiego zawali.

soł:

1 - wcale się nie kończy (to a propo Wioli)

o żesz Ty... :o

. Uważam, że ktoś się starał, ktoś się napracował i mówienie mu: jest wieśniacko, brzydko czy choćby "nie pasuje" jest bolesne i nieprzyjemne. Ja nie chce pokazywac swego domu przypakowym forumowiczom wchodzącym do tego wątku no dobrze, zes to napisał.. a jeżeli kogoś naprawde interesuje co mam w środku, zaloguje się choćby po to, żeby żeby mi sprawic przyjemność. Czy Ty nie możesz założyć galerii na jakimś fotocośtam, na hasło i wtedy mozna sobie wejsc i obejrzeć? że co? mam czekać aż na skrzynkę mi puścisz i zapchasz? A przyjemność w czym? bo onejrzy? ja np. nie krytykuję, ale szukam inspiracji..i tego chcesz mnie pozbawić?

jedyną osobą której wolno krytykowac to co mam w domu jest Kaśka ale mnie już dawno opętała dzika rządza więc jej pozwalam na zdecydowanie więcej :)

no to żeś pojechał..

3 -
a tak naprawdę wszyscy chcą mu pomóc w osiągnięciu jak najlepszego rezultatu projektowego

ale super. Tyle tylko, że ja przestaję juz tej pomocy potrzebować. Sam wiem w jakim wnętrzu będę się czuł najlepiej. Ja i moja rodzina. Nie chcę komentowania moich wyborów dlatego zrezygnowałem ze zdjęć.

W takim razie może to i dobrze, ze nic już nie pokażesz

szkoda, ze nie zaznaczyłeś wcześniej, ze wklejasz zdjęcia ale uwagi krytyczne są zabronione

dobra, spadam stąd

adios

Czegoś takiego sie w pewnym momencie spodziewałem. Może nie konkretnie z Twojej strony ale oczekiwałem, że w końcu ktoś strzeli focha i poinformuje, że stąd spada bo się poczuł urażony tym, że nie pozwolę krytykować gustu, który to en sens stricte / par definition i tak dalej w ogóle nie może podlegac ocenom. Nie chodzi o niechęć do krytyki, chodzi o dyskusje na tematy o których w moim odczuciu dyskutować się nie powinno w tonie jaki niekiedy te dyskusje mają zwyczaj przybierać.

Czyjąkolwiek obecnośc w komentarzach traktuję jako wyraz sympatii. Wszyscy tu jesteście moimi gośćmi i tak mam zamiar was potraktować ale nie przypominam sobie żebym latał po FM błagając o wizyty tak więc nikogo nie będę tu na siłę zatrzymywał. Skoro Irmo uznałaś, że wątek ten przestał Cię bawić z takich czy innych względów to oczywiście nie musisz tu występować. Ja jednak nie zrezygnuję z wizyt u Ciebie i tak naprawdę nie rozumiem dlaczego poświęciliśmy dwie strony ultra długich muratorowych komentarzy rozważając czy się Dandi obraził czy nie. Nie obraził. Zdjęcia pokaże tak jak mi to radziliście na stronie na hasło. Wiola miała dobry pomysł.

Miłej soboty

A czy ja dostanę hasło do Twoich zdjęć? :oops:

Powiem tylko, że bardzo mi zależy, bo byłam wierną podgladaczką :)

Przykro byłoby już nigdy nie zobaczyć mojego ulubionego kominka (wcale się nie podlizuję, zachwycałam się na łamach Twoich komentarzy już dawno :wink: ) pięknych turkusowych płytek w łazience, płyteczek w kuchni nad meblami itd.)

pozdrawiam

"Twoje" Mzimu :oops: :lol:

cze

mam grype zoladkowa. Boże jak cierpie.

"Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią

mężom przystoi w milczeniu się zbroić"

aha tylo jak. rano słyszę jak Złociutka z koleżanką gada przez tel: " łoooo, a ja mam szpital w domu. Maciek ma kaszel, Tosia katar a mój stary wymiotował całą noC (,,,)

No, jak pierwszy raz się zrzygał też myślałam że się może napił, ale Ty, nie, patrzę zielony i rzyga dalej..."

CHCĘ ROZWODU!!!!