pini1 10.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 do realizacji projektu domku jednorodzinnego o pow,200m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastekpred 10.02.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zamierzam zakupić projekt Salma z Archipelagu. Mam jednak wiele uwag do tegoż projektu i zamierzam projekt ten adoptować do własnych potrzeb. Poszukuję solidnego biura architektonicznego. Czy ktoś może mi polecić architekta z okolic Chorzowa, Katowić, Rudy Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 28.07.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dostałem POZWOLENIE na budowę Mogę polecić architekta, który projektował mi dom (okolice Katowic). Głownie dlatego że za projekt indywidualny z zagospodarowaniem działki, zabezpieczeniem na szkody itp nie puścił mnie z torbami (2500 + VAT). Chyba drożej wyszłaby adaptacja gotowca. Wprawdzie ostateczne rozliczenie przed nami bo połowe płaciłem przy składaniu papierów (on składał) a resztę po zezwoleniu, ale nie przewiduję niespodzianek. A czy projekt jest dobry to będę wiedział po wybudowaniu (narysował wszystko co chciałem ale zobaczymy). Załatwiał też geotechnika (700 pln) i geodetę do mapek (650 pln) płatne dodatkowo więc nie musiałem za tym latać. To na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak02 28.07.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam,jestem na etapie załatwiania papierologii potrzebnej do pozwolenia na budowę. Proszę o namiary na architekta (ceny rzeczywiście wyglądają nieźle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 05.08.2006 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jestem po rozliczeniu -projekt ind. z geodetą (mapki) i badaniem gruntu zamknął się w 4300. Czyli rabacik 100 bez specjalnego targowania. Nawet jak przepłaciłem to i tak ze współpracy jestem zadowolony a najbardziej żona, której pomysły zostały wcielone w życie. Trzeba też przynać że facet ma zdrowe podejście i parę rzeczy wybił jej z głowy. Zaoszczędzoną stówkę roztrwonię na... narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieciu 17.10.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 WitamPoszukuje do projektu domu architekta z okolic Sosnowca, Katowic. Osoby która jest godna polecenia, solidna i w miarę za rozsądne pieniądze zrobi projekt.PzdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalfasik 16.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Czy ktoś z Was ma projekt robiony przez pana Łukasza Iwanka z Cieszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 20.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 22.07.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja mam, L-35 w szkielecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja mam L-80 w szkielecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Mam L-18 bale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 26.01.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ale to było dawno temu!?Mogę polecać siebie!Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 26.01.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Pewnie już dawno nieaktualne Można się z Tobą kontaktować "w razie potrzeby"? Potrzeba będzie za rok, dwa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 26.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Formalności w urzędach ciągną się czasem miesiącami, oczywiście trzeba zacząć od kupna działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 27.01.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Działka jest , a właściwie "prawie jest " Trochę skomplikowana sprawa, tak czy inaczej trudno przewidzieć jak długo zejdzie nam na załatwianiu formalności, sąd nie wiemy kiedy rozpoczniemy budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 27.01.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Z tego co wiem to nie trzeba być koniecznie właścicielem działki aby uzyskać na nią warunki zabudowy, a to jest podstawa do rozpoczęcia prac koncepcyjnych. Oświadczenie o prawie do dysponowania terenem na cele budowlane składamy dopiero z wnioskiem na pozwolenie na budowę, wraz z gotowym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 27.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Tak , wiem. Nie śpieszyliśmy się z niczym, bo pierwsze plany były takie,że budowa ruszy za 2 lata. Może uda się wcześniej, ale póki co mam czas na szukanie projektu. I koncepcje były bardzo różne. Najpierw z gotowiec z poddaszem, potem indywidualny z poddaszem. Od niedawna parterówka indywidualny. Nie wiem co jeszcze przyjdzie mi do głowy. Niby projektów w necie jest mnóstwo, ale jak się nie ma fajnej i szerokiej działki , to ma się problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archibrat 27.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jak szeroka jest działka? Ważne jest też z jakiego kierunku jest wjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof8 20.02.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Proszę o podanie ceny za kompletny projekt domku ok. 160 m2 ( wraz z mediami ) sprawa jest o tyle prostsza że koncepcja budynku, rozkład pomieszczeń jest już gotowy trzeba to tylko przelać w formę wymaganą przepisami. K. Ale to było dawno temu!? Mogę polecać siebie! Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewita.sce 25.05.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam,szukam architekta z Sosnowca godnego polecenia i za rozsadną cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts