Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mikrospopijne robaczki na ścianach

mazena66

Recommended Posts

Może ktos mi pomoże w rozpoznaniu co to jest i JAK SIE TEGO POZBYĆ!!!!

Od lutego mieszkam w nowym domu. Ostatnio na ścianach zauważyłam małe jasne robaczki przypominajace pajączki. Trudno mi je dokładnie opisać gdyż są naprawde małe. Największe jakie widziałam maja około milimetra i lekko owalny tułów.

W aptekach są dosępne preparaty przeciwko roztoczom, nie pamiętam nazwy, ale aptekarz będzie wiedział o co chodzi. Możesz spróbować kupić i zastosować, jest duża szansa, że pomoże.

To się stosuje w mieszkaniach alergików.

• 1 month później...
Pomocy, tych stworzonek jest coraz więcej. Może wypowie się jakis fachowiec od zwalczania insektów w domu.

Nic Ci nie doradzę, ale czekam na Twój następny post z niecierpliwością.

Mam nadzieję, że nie będzie brzmiał:

Pomocy!! one...pomoooo...!!!..........piiiiiiiii..."

http://69.90.174.247/photos/display_pic_with_logo/10629/10629,1187014026,1.jpg

:wink:

Ale może rzeczywiście jakaś fotka, ustaw aparat na zdjęcia makro - sam jestem ciekaw co to za cuś...

• 6 years później...
Mam chyba podobny problem.... duże, wręcz ogromne ilości tego na ścianach suficie. Udało mi się zrobić zdjęcie tego czegoś. Ci lokatorzy nie są w całym domu, ale jedynie w pokoju. Czy ktoś moze wie co to jest i jak się tego szybko i skutecznie pozbyć?robole.jpg Dodam, ze przy jedzeniu nie ma ani jednej sztuki, dlatego wykluczyłam muszki owocówki...

• 1 month później...
  • 6 years później...