Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kurcze.. u nas z tym kredytem to wyszło tak błyskawicznie, że nawet nie miałam czasu się rozeznać co się bardziej opłaca i gdzie :evil: nie planowaliśmy brać go w tym roku, ale okazało się, że roboty szły tak szybko, że nie zdążyły spłynąc pieniążki,a nie chcieliśmy ich zatrzymywać.. no i poszło.. :evil:

korzystnie tez wychodzi z rata malejącą

a czy ktoś mi może doradzić czy opłaca się przewalutowanie? a czy to nie jest tak, że teraz dobrze mają ci co spłacają kredyt zaciągnięty we frankach, ale z braniem już różnie - bo niski kurs? :-? a może ten kurs nie jest już niski? jak to jest? :-?

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

już czwarta strona w komentarzach :D - jak to kredyty mnożą strony :wink:

o i mężczyzna mnie odwiedził :oops: :D niech się doradca pogimnastykuje i policzy ile na oświadczenie ale dobrze wiedzieć w czym - dzięki kamyczku :D

Anusia Polbank może i liberalny ale jak sobie poczytałam na forum jakie jaja są przy transzach i tak dalej to mi się w locie odechciało tam brac kredyt

Skabusia jak ja bym chciała żeby mnie spłynęło dostatecznie dużo pieniążków co by na domek było - ja bym poczekała nawet i 2 latka byle by nie musieć tego noża sobie do szyi przystawić :evil: ale cóż nie ma wyjścia na wygraną w totka liczyć nie mam co :wink: z ratą malejącą bardzo korzystnie nawet tylko początkowo to masakra jakie wysokie raty :( co do przewalutowania to sama nie wiem wiem na pewno że teraz dobrze mają ci co we frankach brali dawno temu bo rata mocno spadła a jakby teraz przewalutowali to sporo tysiączków będą do przodu :wink: branie nie jest tak korzystne bo teraz bardzo dużo franków na braną kwotę wejdzie ale różnica blisko 300 zł na racie miesięcznie bardzo przemawia do mojej wyobraźni :wink: [/b]

a ja dzieki Maluszkowie jestem na dobrej drodze zeby sie przeniesc do Nordei

I bardzo dobrze :) Szczególnie polecam ten nasz oddział ( haha, już nasz :):))

ALe rzeczywiście w Nordea łatwo nie jest dostać kredyt wbrew pozorom. Mają swoje warunki..

Apropo kredytów są banki które dają kredyty i nie chcą zaświadczenia o dochodach!!! :D

Kaaaamyk - jesli hipotek to będzie ciężko. I zależy ile :):)

Jak 700 - to każdy :)

już czwarta strona w komentarzach :D - jak to kredyty mnożą strony :wink:

o i mężczyzna mnie odwiedził :oops: :D niech się doradca pogimnastykuje i policzy ile na oświadczenie ale dobrze wiedzieć w czym - dzięki kamyczku :D

Anusia Polbank może i liberalny ale jak sobie poczytałam na forum jakie jaja są przy transzach i tak dalej to mi się w locie odechciało tam brac kredyt

Skabusia jak ja bym chciała żeby mnie spłynęło dostatecznie dużo pieniążków co by na domek było - ja bym poczekała nawet i 2 latka byle by nie musieć tego noża sobie do szyi przystawić :evil: ale cóż nie ma wyjścia na wygraną w totka liczyć nie mam co :wink: z ratą malejącą bardzo korzystnie nawet tylko początkowo to masakra jakie wysokie raty :( co do przewalutowania to sama nie wiem wiem na pewno że teraz dobrze mają ci co we frankach brali dawno temu bo rata mocno spadła a jakby teraz przewalutowali to sporo tysiączków będą do przodu :wink: branie nie jest tak korzystne bo teraz bardzo dużo franków na braną kwotę wejdzie ale różnica blisko 300 zł na racie miesięcznie bardzo przemawia do mojej wyobraźni :wink: [/b]

Zwykle na franki musisz miec trochę wyższą zdolność.

Więc chyba lepiej wziąć w pln i przewalutować.

Różnice w racie są spore.

Oczywiście zależy ile chcesz wziąć ...

wiem Nefcia że większą zdolność ale jak teraz we franku nie dostanę to potem mi też nie przewalutują :( a wziąść to nie tyle ile chce tylko ile mogę i musi mi to starczyć - niektórzy tyle biorą na wykończeniówkę :wink: mnie na szczęście małż zrobi większość wykończeniówki - tylko chyba w nocy :o bo póki co to pracuje od 6-ej rano do przeważnie 18-tej :( ale generalnie płytki, panele, wanny, kabiny, sufitki podwieszane, różne oświetlenia że o malowaniu nie wspomnę potrafi sam zrobić, a gipsy też :wink:
Kredyty ... kredyty ... sen mi z oczu spędzają :-? Aktualnie to mi rybka w czym dadzą : w PLN czy we frankach, byle qurna dali w ogóle!!!!! Bo jak nie, to się pochlastac idę, a później powiesić :-?
walka z kredytem ? hymmmm.. z kąd ja to znam . dwa miesiące czekam na kredyt , jeden bank mnie olał drugi nie daje znaku życia :evil: , mam nadzieję że wam pójdzie szybciej załatwianie kasy . pozdr.
walka z kredytem ? hymmmm.. z kąd ja to znam . dwa miesiące czekam na kredyt , jeden bank mnie olał drugi nie daje znaku życia :evil: , mam nadzieję że wam pójdzie szybciej załatwianie kasy . pozdr.

Ty mi tu nie strasz naszej Wu

Ty mi tu nie strasz naszej Wu

samo życie :D

Ania litości dwa lata chcesz czekać żeby sie dowiedziec co to pieczonki :o kobieto to że póki co nie mam domku nie znaczy że kimnąć się nie ma gdzie :D zawsze się cosik znajdzie :wink: a jak już domek bedzie to oczywiście też możemy zrobić pieczonki i grila i nie wiem co jeszcze byleby zabalować :D :wink:

Agatko no ja teoretycznie jak już wsie papiery mieć będę :-? to ponoć też ma być tydzień :wink: