Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jak poszłam do lekarza to mi powiedział że niestety nic mi przepisać nie może poza jednym lekiem. jak wykupiłam to w ulotce pisało że zakazane przy karmieniu :evil:

za drugim razem stwierdziłam że mam to gdzieś i przestaje karmić. wzięłam aspiryne i od razu mi przeszło.

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

no własnie z przestaniem to problem bo się ograniczamy i czasem udaje nam się dwa dni nie "podjadać" ale teraz jak Misiak chory to jest "mamusia cycuś" i błaganie w oczkach no to jak można choremu odmówić :wink: to mamusia herbatkę z mniodkiem zapodaje sobie i czeka aż jej minie :wink:

1 - zdrowiej / zdrowiejcie!

2 - chociaż domu jeszcze nie ma i tak znalazłem coś co zachwyca - działka przed Randapem. Normalnie Afryka dzika - pieknie, dziewiczo, hmmmmm, szkoda, że w takim stanie nie da sie budować. Ale do zaaranżowania na nowo jak już dom stanie. Przemyślę to u siebie a tym czasem powodzenia - będę podglądać

a dzieki podglądaj Dandi podglądaj :D zapraszam częściej :D moja działeczka chwilowo zrujnowana :wink: ale pozostałe daje pozarastane dzikie i dziewicze :lol: idę popatrzeć co Ty kombinujesz :D

Brazunia witaj dodam że śmiało mogę robić za telefonicznego zboczeńca :lol:

a dzieki podglądaj Dandi podglądaj :D zapraszam częściej :D moja działeczka chwilowo zrujnowana :wink: ale pozostałe daje pozarastane dzikie i dziewicze :lol: idę popatrzeć co Ty kombinujesz :D

nurtuje mnie jedno pytanie: co rysuje ten mały chłopczyk z Twego avataru? czekam na typy podczytujących

dandi dwaj numer :lol:

co do tego co rysuje to zgadujcie ja tylko podpowiem, że jakby mojego Misiaczka posadzić w takim ubranku to wyglądałby dokładnie tak samo :D

dandi dwaj numer :lol:

zero - siedem - zero - zero - siedem - cztery - siedem - siedem - cztery - to służbowy. W razie czego proś Dommenico (to będę ja) :)

co do tego co rysuje to zgadujcie

miś ma podejrzaną minę, to może być coś ... hmmm..... no dobra, nie wiem, niech inni zgadują

a skąd Anula Piotruś ma katara od wczoraj to Go dusi straszliwie całą noc nie spałam :( ja sama ledwo na oczy patrzę jak obieram telefon to na moje halo zapada cisza w słuchawce :roll: a potem niepewny głos pyta czy to ja :o

Dzień dobry z Białegostoku

Wu, jeszcze więcej malinówy i będzie dobrze. Tylko dzieciom, zlituj się, nie dawaj.

sorry za OT - MOJE DZIECKO WŁAŚNIE POSTAWIŁO SWOJE PIERWSZE DWA KROKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wu

chorowity zboczeńcu

kurujta się

mnie mój luby dzisiaj wnerwił bo ugryzł od Kruszki miśkopta a potem się przyznał że go gardło boli :evil:

P.S. a jak tam reakcja na miodek? bo on czasem uczula :roll:

cześć

Dandi no wreszcie wiadomo gdzie dokładnie Cię szukać :wink:

z tą malinówą to problem bo jeszcze moje maleństwo szama mamusię bo jak każdy chłop ciężko się od cycka odstawia :lol:

a Tobie gratuluję pierwsze kroczki Piotrusia to ja jak mrówka święto lasu przeżywałam :D

Efilko nie taki chorowity :wink: od dwóch lat to pierwsze przeziębienie może jakbym poleżała w łóżeczku to szybciej by przeszło ale tak to robota i bieganie za Piotrusiem nie pomaga w leczeniu ale nic kiedyś przejdzie :wink:

ehhh te chłopy czasem im się wyłącza funkcja myśleć :evil: mam nadzieję że dobrze uświadomiłaś lubemu że tak nie wolno :wink:

a ja z mniodkiem za pan brat mogę pić ile dusza zapragnie własnie się delektuję angielską herbatką z gatunku rooibos, która idealnie pasuje do miodka :lol:

a ja z mniodkiem za pan brat mogę pić ile dusza zapragnie własnie się delektuję angielską herbatką z gatunku rooibos, która idealnie pasuje do miodka :lol:

ja nie o Tobie mówiłam a propos reakcji :)

Dandi no wreszcie wiadomo gdzie dokładnie Cię szukać :wink:

no... jak myslisz o Białymstoku to tu mnie nie znajdziesz :) Przyjechalismy tylko na weekend poszaleć po salonach z kafelkami

chłop ciężko się od cycka odstawia :lol:

to juz wiem co rysuje dzidziuś z avataru i dlaczego miś ma taką podejrzaną minę :D