Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no skąd mnie to cieżko zamknąć :lol:

Anula zaczynam się bojać Piotruś ma jakąś wysypkę na pleckach jutro jadem z Nim do pediatry mam nadzieję że to tylko od zjedzenia czegoś :(

no skąd mnie to cieżko zamknąć :lol:

Anula zaczynam się bojać Piotruś ma jakąś wysypkę na pleckach jutro jadem z Nim do pediatry mam nadzieję że to tylko od zjedzenia czegoś :(

wapienko dawałaś???? :D 9zaraz a ile Pitr ma latek)

Piotrunio ma 18 ..... miesięcy :lol:

miałam kontakt wprawdzie chwilowy i na odległość ze szkarlatyną to wolę sprawdzić :(

nio tak niby chłop :wink: ale mały jeszcze to lepiej ostrożnie :D

już pomijając że osobisty to ma coś w sobie że nie sposób Mu się oprzeć może zalotny uśmiech a może strasznie długie i wywiniętę rzęsy i niebieskie oczka :lol:
już pomijając że osobisty to ma coś w sobie że nie sposób Mu się oprzeć może zalotny uśmiech a może strasznie długie i wywiniętę rzęsy i niebieskie oczka :lol:

bo to w końcu facet jest to jak mu się oprzeć :wink: :D

witanko....

zaglądam do znajomych poczytać co słychać....wiem, że śpicie...wszak to pora zboczona, ale teraz najlepiej mi chodzi necik...

buziaki i życze miłego dnia...

witanko....

wiem, że śpicie...wszak to pora zboczona,

nitubaga, nie dość że zboczona to jeszcze barbarzyńska 8)

ja także miłego piątku (czujecie zapach weekendu? mmmmmm)

Łapką do Was macham na dzień dobry :D

http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11552_prev.gif