Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

można się przyłączyć do pijących żeby nie było że na krzywy ryj z własną flaszeczką przyszłam :wink:

http://fws.pl/pics/sklep_produkty/800_img2_ea72a8cfaa5568b5d06fc0fcf304fde0.jpg

ale tylko jutro jeszcze więc nie marudź :roll:

o właśnie sobie przypomniałam coś na pocieszenie :D w sobotę wizyta u fryzjera mojego ulubionego będę sie robić na bóstwo :lol: (znaczy zudzenia jeszcze mam :wink: :D )

na oku to ja mam plamkę taka od urodzenia zreszta i dlatego znaczony jestem :wink:

jadę jutro kupić jedną rzecz do gabinetu mam wyznaczoną pulę ile urwę tyle wydam na "siebie" :wink:

musimy cuś zrobić żeby ta Wisła w Twoją strone jutro płynęła :wink: :D

dzień dobry

od rana gdzie nie zajrzę same pijaki: Wu chla, Anka chla, Kamyk chla no i ja...

Chciałbym powiedzieć że mimo, że moja dentystka Pani Dorotka jest śliczna, młoda i miła, zmienię ją na Kamyka bo przynajmniej jak mi będzie kacem z giemby zionęło to nie będzie zdziwiony jako jego współsprawca

dzień dobry

efilko ja to sobie tylko pogadałam o piciu :D że ja to chętnie ale ze mnie jest pijak gawędziarz :lol: :wink: :D o w dobrym towarzystwie przy rozmowie coś dobrego spożyć to nie mówię nie ale tak do monitora no i kto się Piotrusiem by zajął jak tatuś śpi jako kamień :wink: :D

no właśnie efilko od paru nocy śpi bardzo niespokojnie ciągle się budzi wierci marudzi już padam na twarz z niewyspania a już tak pięknie spał :(