Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój mąż też dzisiaj niby na urlopie. Rano pojechał do firmy jakieś dokumenty podpisać i miał zaraz wrócić. A kiedy wrócił? Przed 19-tą. A w dodatku mamy dzisiaj rocznicę ślubu. :evil:
Mój mąż też dzisiaj niby na urlopie. Rano pojechał do firmy jakieś dokumenty podpisać i miał zaraz wrócić. A kiedy wrócił? Przed 19-tą. A w dodatku mamy dzisiaj rocznicę ślubu. :evil:

no to Dorfi przyjmij najserdeczniejsze zyczenia i oby maz szybciej z pracy wracal

To i ja dołączam do życzeń - niech kolejne lata spędzone razem będą równie wspaniałe jak te z okresu narzeczeństwa (te ponoć najpiękniejsze :lol: :wink: )

Dorfi najlepsze życzenia i oby mnóstwo jeszcze rocznic Was czekało :D

Anula miałam skoczyć do pracy na 5 minut zaliczke rozliczyć spędziłam ponad 2 godziny potem latałąm jak kot z pęcherzem wróciłam do domu o 18-ej paskudny jakiś dzień był

okna zamawiam bo teraz mam najtaniej a brocha ekipy teraz żeby dziury zgodnie z projektem zrobili :wink: :D

dobry wieczór

normalnie na tym urlopie nie mam chwili żeby do kompa usiąść :( za to zgłębiałam dzisiaj intensywnie temat kominków ze Skabusią :lol: :wink: zobaczyłam marmur na obudowę kominka i ........... chcę taki najlepiej już :lol: :wink:

no ja wiem że oklepane ale chcę proste tylko nie wiem co małżon na taki marmur na tej fotce to połowy piękna nie ma Skabusia potwierdzić może że w nim wszystkie kolory i ciut zielonego i czerń i czerwień i beż boski na gładkiej ścianie :lol:

http://www.marmur.com.pl/marmur/foto_02_06/marmury/mar_12.jpg

tylko tamten był jeszcze ładniejszy bo co płytę widze to inna :-?

tak Nefcia forest brown taki ładny a jeszcze ładniejsze też znalazłam ten co widziałyśmy to po prostu na kolanka mnie rzucił a Skabusia już wie że w istocie po przekopaniu neta znalazłam że to ma śmiesznie niska cenę :D