Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kasia jakaś Ty anielska :lol:
Wunia, ja taka byłam od dawien dawna 8) Serio!!

Ale pojawił się dyndas, więc się chciałam trochę podlansowac, na muze chciałam,( więc zmieniłam awatar) ale on wolał Blutke i tera z muzy NICI :p

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o matko Dandi co ja robię szczękę z podłogi zbieram z wrażenia żeś mnie odwiedził

ja tu zaglądam często tylko nie piszę

a ze spraw budowlanych szukam ekipy :-? kończę podłączanie prądu płacę za zamówione materiały i modlę się zeby dostawcy wykazali jeszcze ciut cierpliwości no samo życie

no nareszcie... zaczynasz!!!!!!!!!!! Bardzo dobrze - co masz miec lepiej niz my 8)

Dandi jakie zaczynam jedyne co mogę zacząć to wychodzenie z siebie ale to już dawno zaliczyłam więc nieaktualne :lol: zaczynam to jeszcze trochę potrwa :-?

no wiesz mógłbyś chociaż spadaj napisac to wiedziałabym że byłeś :wink:

dzień dobry....

o tej samotności to czasem i ja coś wiem.... :roll: ale nie mogę narzekac, bo Szanowny ciężko haruje a ja póki co nie moge mu pomóc :( buuu