Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jasne to ja się turlam ze śmiechu co 8) :lol: dobra idę spać bo jutro maraton i ćwiczenie uników :lol: :wink:

KOCHANI DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE

http://www.obrazky.pl/obrazky/chmura-serce-988-OBRAZKY.PL.jpg

wuśka gratuluję! na wspominki mnie wzięło.. i emocje wróciły :D :D piekny to byl czas.. tym bardziej, że na macierzyńskim siedziałam.. i życzę coby nic nie przeszkadzało w zachwycaniu się każdym wmurowanym pustakiem :wink: :D

widze, ze plucie pomoglo :wink: slonko swieci i swieci bedzie (u nas na najblizszy weekend zapowiadaja temp. nawet do 22 st C , wiec poprosilam wiosne, zeby sie kierowala bardziej na wschod )

teraz to juz z gorki wuska :D

Maluszku no ja też w szoku byłam jak po 7 rano usłyszałam że "a my już idziemy kopać" :lol: a drut na zbrojenie też sobie kazali już przywieźć więc kto wie przypuszczam nawet pewna jestem że do Świąt to zalane będzie :lol:

Żabolku no bez Twojego plucia to nic by nie było :lol: niech bedzie pięknie i słonecznie coby panom bylo miło robić :D :wink: aż mnie gnie w robocie jak widzę co za oknem :-?

Nitubaga1 ktoś Ty :o :lol:

prosze się nie śmiać... :) już wszystko wróciło do porządku Bożego...

Widziałam dziurę... super, cieszę się i gratuluję dobrego początków :) oby szło pięknie... skoro ekipa się rwie do pracy :)

Wu, ale chłopaki mają speeda :wink: :lol: Babrdzo fajnie, że tak szybko to idzie. Fajnie tak patrzeć na postępy budowy, kiedy z dnia na dzień się wszystko zmienia :D

Zaczarowuję pogodę, aby była ładna :D

Lidszu już sie nie mogę doczekać coby jechać i zobaczyć co się zmieniło :lol: a speeda mają mówię coby pomyśleli ile betonu a oni mi że po połedniu powiedzą ile i na kiedy mniej więcej :o

Anusia a dobry dobry gdzie się Słoneczko podziewałaś :D

a niebo takie błękitne :lol:

Wuska u na tez tak bylo, co tydzien zamkniety etap, wiec 1 to bylo chudziak, zbrojenie i zalewanie, drugi scianki fundamanetowe, potem sciany parteru, strop nad garazem, strop nad reszta, sciany pietra i wience :)