Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazusia podstawy matematyki się niestety kłaniają policzmy :wink:

z tydzień jeszcze robić będą do zalania

po zalaniu jakieś 3 tygodnie strop poleżeć musi

potem przynajmniej z tydzień na wymurowanie ścian poddasza i zalanie słupów do których będą mocowane murłaty

one słupy też muszą kilka dni postać no powiedzmy że kolejny tydzień

no jakby nie liczył 6 tygodni

a ponieważ zostanie Im tydzień czerwca to wychodzi że na więźbę to może być połowa ale sierpnia a nie lipca :-?

Brazusia później to On mi wejdzie we wrześniu a wtedy bedzie problem z murowaniem szczytow po więźbie ja wiem że nie piekarnia ale teraz jest pogoda a kto wie co będzie po niedzieli a i ekipa miała wrócić w tym tygodniu a nie w przyszłym :roll:

Wusia jak ja Cie dobrze rozumiem :roll:

ale wierz co sie odwlecze to nie uciecze, budowa nas uczy wiele cierpliwosci (i kto to mowi :roll: )

bedzie dobrze, zobaczysz, wszystko sie pouklada ;)

witanko

dobry wieczór wszystkim Gościom

zwierzątko co to zaczęło we mnie rosnąć już całkiem spore się urosło ciężko będzie nad nim zapanować tym bardziej że od soboty popołudnia u mnie ładna pogoda słońce cieplutko dzisiaj prawie 30 stopni już by dawno ten cholerny strop był zalany a tak to jeszcze chwila i na zlot nie pojadę bo będę musiała strop lać nerwy mam

Anusia dzięki jeszcze raz doszedł sobie do mnie i już dalej działam :D

Wusia nie denerwuj siem pocałujesz siem z Nitką tylko nakierujecie się na twoją budowę żeby u Ciebie padało jak zlot będzie to nie będziesz musiała polewać :wink:

tak sobie sama do siebie napiszę :wink:

miałam dzisiaj spotkanie z ognistymi chłopakami :lol: :lol: :lol: było niemal jak na reklamie :lol: :lol: :lol: podjeżdża wielki czerwony samochód wyskakuje z niego sześciu fajnych chłopaków i ja sama jedna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko szkoda że tak lało :roll:

tak sobie sama do siebie napiszę :wink:

miałam dzisiaj spotkanie z ognistymi chłopakami :lol: :lol: :lol: było niemal jak na reklamie :lol: :lol: :lol: podjeżdża wielki czerwony samochód wyskakuje z niego sześciu fajnych chłopaków i ja sama jedna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko szkoda że tak lało :roll:

co za chłopaki :o ?? :lol: