Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosia to ja myślę rączki dobrze składaj w intencji pogody co :lol: no i leć po flaszkę :lol: :lol: :lol: :wink:

rączki złożone 8) :wink:

http://www.informacje.kolobrzeg.pl/wp-content/uploads/2008/12/alkohol-ok.jpg

flaszki 8) :lol:

Maluszku spóźnione Kochana ale najszczersze życzenia samych słonecznych dni i ciągłego uśmiechu :D

Gosia coś czuje że trza będzie te wszystkie flaszki zrobić zanim pogoda wróci :-? :lol:

Maluszku spóźnione Kochana ale najszczersze życzenia samych słonecznych dni i ciągłego uśmiechu :D

Gosia coś czuje że trza będzie te wszystkie flaszki zrobić zanim pogoda wróci :-? :lol:

nie kracz :-?

rączki złóż 8) :lol:

Ale można strop zalewać jak leje?? Tak tylko pytam, bo się nie znam na tym.

brazuniu mnie mówili, że od zalania wystarczą dwie godziny, żeby beton się lekko związał, a potem już nie przeszkadza - może padać.. jakby było gotowe to można byłoby celować w przerwę między opadami

wusia dziś to nas pogoda chyba chce ostatecznie zgnębić :roll: nie damy się!!

widziałam dziś jaką prognoze - weekend baaardzo ciepły.. i oczywiście burzowy.. ale tak to chyba już będzie.. pamiętam jak u nas wieniec obmurowywali to znikąd przyszła taka ulewa, że całą zaprawę wypłukało i pozrzucało pustaki :o