Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja moje włóczyłam na długie spacery tak do -20. Jeżeli było zimniej, wyciągałam samochód z garażu. No ale moje zawsze były na zimno chowane...

Wuśka... jeszcze ja na doczepke... ;)

wszystkiego najlepszego Ci życze.... a jako, że zimno jak licho... to grzańca przyniesłam :p

http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20091209/grzaniec-140131_L.jpg

nooo to wrzuce coś jeszcze - nie bede samolubem ;)

http://www.logo24.pl/Logo24/1,86375,6074737,Zimno__zimno___Goraco_.html

teraz już nawet -30 nie straszne :wave:

No żeż kurczę - przez Was zaraz polecę sobie grzańca zrobić! I w alkoholizm popadnę! Będziecie mieli mnie na sumieniu!

Wuśka, jak chora była, to co inszego...

dzięki Agduś dzisiaj jak znalazł wieje jak nie wiem co, mróz paskudny i sypie jutro chyba nie wyjadę do pracy bo mi już dzisiaj wjazd pod blok zaspy zasypały ledwo się przebiłam:( a jak tak całą noc sypać i wiać będzie to ja sobie nie wyobrażam:(

DPS-ia na zdrówko:)

Nitusia teraz na bank wszystkim starczy:lol2:

Agduś jestem jestem sąsiedzi wyjeżdżali wcześniej to szlak przetarli:lol2: ja tylko w koleinki się wstrzelić musiałam;) za to na działce masakra:( wszystko na równiutko zasypane:(

Lesiu nie ta instytucja;)

Wuska, co to dla Ciebie, sama mówiłas, że nie ma czego przeżywać, wsiada się i jedzie! :lol2:
eeeeeeeee tam wystarczy zaproponować rano mężowi żeby cie wypchał z zaspy:lol2: po południu już pięknie przygotowane miejsce parkingowe na działce:rotfl: