Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A może by podejrzeć jak to robią leniwce. W końcu dzieci mają a nie sądzę, żeby się rozmnażały tylko w czasie trzęsień ziemi.

Koleją polska też raczej szansy przejechania się nie mają.

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale leniwce nic nie robią cały dzień poza żarciem spaniem i rozmnażaniem się to mają siły na to ostatnie:lol2:

powiedz po porostu, że się wymigujesz, a nie trudności w robieniu dzieci wymyślasz ;) :p

mój kolega powiedział kiedyś żonie, jak się wymigiwała od dzieci, że ją na śpiocha wieźmie :lol2:

powiedz po porostu, że się wymigujesz, a nie trudności w robieniu dzieci wymyślasz ;) :p

mój kolega powiedział kiedyś żonie, jak się wymigiwała od dzieci, że ją na śpiocha wieźmie :lol2:

eee, nie za eligancko

Wusia, Wy macie do rozmnażania podejście raczej jak misie panda. Bo leniwce to jeszcze jakoś sobie radzą. Na takiego samca leniwca przypada w populacji aż 11 samic. całe jego szczęście, że ciąża trwa prawie rok, więc go nie molestują zbyt często. A pandy to taką awersją darzą rozmnażanie, jak nie przymierzając Ty Wusia! Masz szczęście, że nie należysz do zagrożonego gatunku, bo pand naukowcy nie pytają i in vitro na siłę im robią!
Wusia, Wy macie do rozmnażania podejście raczej jak misie panda. Bo leniwce to jeszcze jakoś sobie radzą. Na takiego samca leniwca przypada w populacji aż 11 samic. całe jego szczęście, że ciąża trwa prawie rok, więc go nie molestują zbyt często. A pandy to taką awersją darzą rozmnażanie, jak nie przymierzając Ty Wusia! Masz szczęście, że nie należysz do zagrożonego gatunku, bo pand naukowcy nie pytają i in vitro na siłę im robią!

padłam na twarz ze śmiechu jak zobaczyłam siebie z podbitym okiem jak mi na siłę in vitro robią:rotfl:

Ja nie zauważyłam, ale życzenia kolejnych czterech setek w zdrowiu, pisaniu i czytaniu składam! I na imprezę się wpraszam. A żeby nie było, że z pustymi rękami:

http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-15105/finlandia-vodka-of-finland-40-500ml-Full.jpg

Ale wciąż się wykańczamy - my domek, on nas...

Zaraz, zaraz, co to za 400 byla? Bo u mnie zaczęła się 800 strona Twoich komentów.