Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też jestem ciekawa tej wigilii co to Wusia nóg i rąk nie czuła... (też robiłam dla całej rodzinki.. :) )

Jestem ciekawa Uzurii... co ona wyprawia jak się miewa.... ???

Jak dzieci płci męskiej....?

no wiesz Wiolcia Wigilia jak Wigilia zwłaszcza na 11 osób mając do dyspozycji 4 garnki na krzyż:lol2:

Uzuri się miewa dobrze, lepiej nie mówić co wyprawia:lol2: dzisiaj o mało nie skończyła jako futerko na kołnierz bo się w nocy nudziła i co chwila przyłaziła gryźć mnie w łokieć żebym się z nią pobawiła:bash:

dzieci płci męskiej - większy intensywnie się bawi w układanki;) młodszy już wydawał się zdrowy a tu surpise - znowu katar:bash:

Zuzanko oj przyda się przyda nie może się to moje małe pozbierać pomimo że dostaje i tranik i witaminki:( chyba trzeba do lata poczekać:(

zam to bardzo dobrze bo tak miałam z córką, dopiero sanatorium i mój 3 tyg dodatkowy pobyt nad morzem i w górach jej pomógł

jedna pani doktor pediatra powiedziała że miała tak samo z córka po usunięciu 3 migdała - przez rok nie mogła sobie dać rady jak nie angina to przeziębienie mało co to co tydzień coś a minął rok i przeszło jak ręką odjął zobaczymy
jedna pani doktor pediatra powiedziała że miała tak samo z córka po usunięciu 3 migdała - przez rok nie mogła sobie dać rady jak nie angina to przeziębienie mało co to co tydzień coś a minął rok i przeszło jak ręką odjął zobaczymy

u P. nie było mowy o 3 migdale, anginy nie miała nigdy

non stop miała zapalenie oskrzeli i permanentny kaszel może dlatego zmiana długotrwała klimatu i zabiegi jej pomogły

To smutne... ale może z NFZ dało by radę z opiekunem wyjechać.... ?

Bo na samo sanatorium bez mamy to za malutki jest, chociaż bywają chyba sanatoria dla takich maluchów, ale ja bym nie posłała.... To dowiedz się o sanatorium dla dziecka z matką....

Sanatorium to jedno, a wyjechac na tydzien z dzieckiem nad morze to drugie. No juz nie mow wusia, ze urlopu nie masz i nigdy nie bedziesz miala, bo w koncu kazdy musi przepisowa ilosc wybrac...
No coz, ja mysle, ze tydzien lepszy niz nic, ale jak uwazasz... Jest wiele tanich miejsc nad samym morzem, szczegolnie poza sezonem, Tobie by sie to tez przydalo...
Wusia, no nie gadaj, że sanatorium dla mamy z dzieckiem za drogie, bo tylko za siebie płacisz i to niewielkie pieniądze. A 3 tygodnie minimum trzeba siedzieć nad morzem... z mojego doświadczenia najlepsze efekty przyniósł pobyt we wrześniu, chociaż czerwiec też jest ok.

Wuśka, jak chcesz, to namiar Ci podrzucę na superową agroturystykę w Czorsztynie, piękne widoki, w środku wsi, do zamku bliziutko, fantastyczne i niedrogie miejsce. :D

Góry przepiekne, zapora i w ogóle. :lol: