Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aha i co niektórzy jakiś konkurs na największą głupotę upalnego dnia rozpoczęli;) to się przyłączam produkowałam dzisiaj sok malinowy;) jako że durnej babie się indukcji zachciało to sokownik na tym nie działa znaczy trzeba było soczek wyciskać przez pieluszkę rąk nie czuję:( ale osiągnęłam niema 100 % wydajność;) z 4,5 kg malin wydusiłam prawie 4 litry czystego soku:lol: teraz tylko cukierek dodać i gotować;)

Jak dobrze, że nie mam indukcji! Wprawdzie soków nie produkuję, ale diabli by mnie brali, gdyby mi połowa garnków nie działała.

Subskrypcje jakieś chyba mam - przynajmniej tak wychodzi z tego, co widziałam w profilu, ale kiedy kliknęłam, to mi się pierwsza strona otworzyła i żadnych nieprzeczytanych nie pokazało. Pewnie coś nie ta mam, ale na razie nie chciało mi się dochodzić co.

Subskrypcje jakieś chyba mam - przynajmniej tak wychodzi z tego, co widziałam w profilu, ale kiedy kliknęłam, to mi się pierwsza strona otworzyła i żadnych nieprzeczytanych nie pokazało. Pewnie coś nie ta mam, ale na razie nie chciało mi się dochodzić co.

jak kiedy dojdziesz to szepnij słówko :cool:

mam tak samo, ale bez subskrypcji tak jak bez indukcji da się żyć

O matko, ja nie rozumiem, jak to Wy nie rozumiecie... :eek:

chodzisz na swój profil i w nim na subskrypcje - powinna się pokazać lista wątków.

PRZED nazwą każdego wątku jest taki czerwony punkt.

Jeśli się go kliknie, wchodzi się na pierwszy nieprzeczytany post w wątku.

ja to zazwyczaj otwieram w nowej karcie, żeby lista subskrypcji nadal była pod ręką.

Prościej się nie da, naprawdę!

A ja nie rozumiem, że Ty nie rozumiesz, że My nie rozumiemy...:rotfl:

I też nie mam subskrypcji... i latam i szukam i otwieram... Ale, że ja mało komputerowa jestem to wcale mi się zgłębiać tych tajników nie chce....

No i dobrze, ze dobrze mi z tym... ;)

Życzę miłego dnia i uśmiechu oraz 100% wydajności z malin i wszystkiego.... :)

WIEM JUŻ!

U góry strony, na czarnej belce, trzeba najechać na wyraz FORUM, potem wejść na Szybkie Menu i tam na Subskrypcje - to jest to, o co mi chodzi! :lol:

Weszliście mi na ambit, więc poszłam zobaczyć tę subskrypcję z bliska. Lista wewątków, które rzekomo zasubskrybowałam była dłuuuuga i trochę czasu zajęło mi jej skrócenie. Teraz jest już zgodna z prawdą. Czy będę korzystała? Pewnie po dłuższych nieobecnościach na forumie albo trudnościach ze znalezieniem kogoś - tak.

ufffffffff bo już się bałam że dożywotnio pozostaniemy temacie subsrypcji:lol:

melduję że malinki zsoczkowane och jak pachnie w kuchni:) ten zapach wart każdego wysiłku:)

co tam że ręcami ruszyć nie mogiem:lol:

ma w ciągłej i ile chcesz:lol: przy czym w tym tygodniu to już chyba ma wszystko obstawione ale to bym musiała wiedzieć ile chcesz to wtedy coś można uzgodnić:)

Kiedyś Nelcioa miała też maliny. Ciekawe czy jeszcze ma i jak co to po ile... Bo i do Ciebie i Nel mam mniej wiecej tyle samo tylko w różnych kierunkach....

Wzięłabym jakieś 15kg... Tylko czy to aby nie za mało....???