Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja się nie uchlałam:P po prostu zamiast wielkiego łyka coca-coli walnęłam wielki łyk coca-coli z dużym dodatkiem wódki, która sobie dorośli naszykowali na wieczór:P potem miałam taką traumę że nawet coli nie chciałam:lol:
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O Ty pijaczko. :) Ja zaczelam w wieku lat 6, bialym winem sie uchlalam, do dzis pamietam te helikoptery. :)

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

No i powiedz jeszcze, że od tego czasu nie przestałaś, skoro te helikoptery widzisz i pamiętasz..... :lol:

Uuuu, śliskie tematy się zaczęły. ;)

Ja miałam z papierosami podobnie do Wusiowego alkoholu.

Jak spróbowałam w wieku lat 9, to następnego zapaliłam po 10 latach.

Potem przez 20 lat paliłam. :oops:

Ale rzuciłam i już dłuuuugo nie palę! :cool:

No widzisz Depsia to zmądrzałaś... tylko dlaczego to zaćmienie umysły trwało aż 20 lat???????

Przynajmniej nie śmierdzisz teraz jak popielniczka ;)

A jak długo nie palisz już???

Ja nie nauczyłam się palić i pić do dzisiaj. Wrogiem papierosów jestem jak diabli. Nawet teściowa grzecznie wychodzi i latem i zimą na zewnątrz żeby zapalić.... W domu u nas się nie pali... Mnie to okrutnie śmierdzi... A alkohol.... czasem pół piwa wypiję i już mi szumi, czasami dwa mogę, albo jakiegoś drinka, ale muszę mieć ochotę i dzień.

A podobno zaczynałam też w wieku dwóch- góra trzech lat... Otworzyłam korek wina egipskiego słodkiego, pół rozlałam, trochę wypiłam i się podobno opiłam... Mama w tym czasie po nocy usnęła....

Mama na wytrzeźwienie zabrała mnie do parku Kościuszki, a ja się majgałam jak nie wiem, ludzie chcieli mnie podnosić, a mama mnie pilnowała....

Ja tego kompletnie nie pamiętam, ale alkoholu nie pijam ani codziennie, czasami nawet raz na tydzień nie piję. Na imprezach też niekoniecznie...

Czyli w nałóg nie wpadłam.... Ale helikopterów nie widziałam i nie pamiętam ;)

No widzisz Depsia to zmądrzałaś... tylko dlaczego to zaćmienie umysły trwało aż 20 lat???????

w mózgu był objazd do tej właściwej komórki ;)

u mnie już 30 lat minęło jak objazd zlikwidowało ...... Cotnari ( czy jakoś tak)

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

No i powiedz jeszcze, że od tego czasu nie przestałaś, skoro te helikoptery widzisz i pamiętasz..... :lol:

Tak Arnika, ja wiem, ze Ty mnie masz za alkoholiczke, nie musisz tego powtarzac w kazdym poscie.

Widzisz, kazdy ma jakies niezdrowe nalogi, przez grzecznosc nie wytkne Ci Twoich. :)

Nooo, ja już nie palę wieeeeele lat.

Nie przyznam się ile, bo zaczniecie mi liczyć wiek! :p

W każdym razie zmądrzałam i bardzo się cieszę z tego.

Chociaż przybyło mi nie tylko lat, ale także kilogramów... :(

Iiiieeetaaaaam ... paliłam i palę - bo lubię! Za to nie piję - w ogóle, a do piwa to mam taki stosunek jak Arnika i Agduś do papierosów ... niesympatyczny, znaczy się;)

Znaczy mam piwa u Ciebie nie pijać, skoro Ty papierochów u nas nie palisz?

A'propos - jak idzie poszukiwanie chętnych na święta?

Nie przeszkadzałyby mi papierosy, gdyby tak nie cuchnęły...

Dlaczego nie ma papierosów, które pachną świeżą bryzą nadmorską???

słuchajcie ludki kumpela nagrodę zbiera dla swojego wcześniaczka, z którego wyrósł już kawał chłopa;) pomożecie;) wystarczy kliknąć raz dnia:)

http://www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-na-2012-galeria/#galeria/362/7507

Ja też kliknęłam. A właściwie to mamy klikać na malucha z mamą nad morzem...?

Dużo przywiózł, więc jutro robota.... Sama już więcej zjadłam....