Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No toż widać, że gelendra jeszcze ni mo!

Jak się tyn stolarz nie pospieszy to ona pewnie na hasiok go wyciepnie... :lol2:

No i gelyndra ni mo, a i hasiok tyż nie wiadomo czy mo, i nie wiadomo czy antryj już tyż mo i czy mo kajś byfyj...?

Fot nie daje to i nic nie wiemy...

Agduś wątpię czy by mu się chciało za rozsądną cenę turlać do mnie:(

Mysiek gdzieś się ukrywała:hug:

nie ma to jak czystą polszczyzną pojadą:lol: Agduś na moje oko Lesiu o barierkę pytał, DPS-ia ze śmietnikiem pojechała, a Wiola o przedpokoju i kredensie:rotfl:

Dzięki za tłumaczenie.

Schodziarz był z polecenia naszego u kogoś z okolic Łodzi. Opłacało mu się, a i forumowiczka z Łodzi była zadowolona z jego usług. Jeżeli nie jesteś jakoś związana umową z kimś innym, to mogę poszukać namiaru.

http://www.schodyrys.pl/schodyrys.swf

To chyba ten. Nazywa się Józef Ryś, a firmę prowadzi jego żona.

Edytowane przez Agduś
dzięki Aguś jutro zadzwonię do gościa i dam mu ostateczny termin jak się nie wywiąże to zagadam do Twojego a jak pamiętasz i możesz to szepnij na uszko ile Was za schodki skasował:(
Oj, nie pamiętam. Może Andrzej by wiedział, ale to było ładnych parę lat temu. Wydaje mi się, że było tanio w porównaniu z innymi. No ale facet mógł się wyrobić, obrosnąć w piórka i zacząć się wyżej cenić. Jeżeli tak, to sami się przyczyniliśmy, bo go polecałam na forum. Pamięta nas, bo prowadzą też z żoną knajpę przy trasie do Kasiny i kiedy się tam zatrzymaliśmy na obiad, to poznał nas. Robił nam dach i był przy tym tak dobry (cena, terminowość, tempo prac, jakość najwyższa), że zapytaliśmy o schody i układanie parkietu. A potem jeszcze zamawialiśmy parapety na półki kominkowe. Po prostu zadzwoń do niego i zapytaj, to niewiele kosztuje. Zapytaj zanim wywalisz obecnego niedoszłego schodziarza ;) - tak na wszelki wypadek.