Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Agduś wątpię czy by mu się chciało za rozsądną cenę turlać do mnie:(

będzie, będzie, do mnie tylko z ofertą przyjechał gość z Andrychowa i roboty nie dostał,

był nierozsądny cenowo;)

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś no staram się chociaż do ideału to mi trochę brakuje:lol:

cześć Nitusia:)

Wiola aktualny jeszcze pan schodowy nawiedzany rozlicznymi kataklizmami;) ma się wyrobić do końca miesiąca;)

Nitusia, Wiola, DPS-ia no dieta wysępiona od Małgoś:oops: dobra jest, można żreć prawie wszystko byle rozsądne porcje jak się dowali te owocki i warzywka to wychodzi że niemal na okrągło można gębą ruszać:lol: trzeba się troszku za siebie wziąć bo jeszcze ciut i drzwi poszerzać trza będzie:(

Lesiu toteż mówię żeby rozsądna cena była;) a wiadomo że dojazd drogi:(

Dietę dawaj. Chętnie poczytam ;)

Swojemu panu schodowemu coś płaciłaś? Bo jeżeli nie, to zadzwoń do inszego i zapytaj - może będzie taniej, szybciej, lepiej? Liczne kataklizmy u panów wykonawców lubią się powtarzać dłuuugimi seriami. Wszystko zależy od tego, czy ktoś nie złożył bardziej intratnego zamówienia - no nie czarujmy się...

Aguś nic nie płaciłam jeszcze, szybciej być może chociaż o tej porze roku to raczej mało realne bo wszyscy chcą przed świętami, taniej nie sądzę przeleciałam kilku i na miejscu i po okolicy i nie było tańszego:(
a gylynder tyż :rolleyes:

Już jest :)

dzięki Aguś jutro zadzwonię do gościa i dam mu ostateczny termin jak się nie wywiąże to ... skasował:(

Tyż bym skasował... a... ;)

Wiola aktualny jeszcze pan schodowy nawiedzany rozlicznymi kataklizmami;) ma się wyrobić do końca miesiąca;)

Acha.... nie dotyczy to wprawdzie schodowego, ale miałam takich nagminnie... a to spsół się samochód, a to do urzędu jechał, a to komórkę mu pożarło...

Mogła bym wymieniać do us........j ... TAKIM PANOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!!!

no a fota kaj;) Osiu no ma facet swoją ostatnią szansę bo i tak teraz trudno byłoby znaleźć kogoś kto zrobi mi je w miarę krótkim czasie:rolleyes:
Diety polegające nie niejedzeniu są bez sensu. Diety polegające na jedzeniu niesmaczych rzeczy albo na niejedzeniu smacznych są krótkodystansowe... Ech, trzeba być po prostu bogatym, mieć prywatnego instruktora fittnesu, dietetyka i chodzić na różne cudowne zabiegi (o chirurgii nie wspomnę, bo dzisiaj można się bez niej obejść). Albo stalową wolę...