Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak Wu jeździ tak jak jej ta małpka przyklejona do szyby gada... no to może faktycznie PKSem będzie szybciej... Mnie jej GiePeeSy kazały wolno jechać... no i co chwilę mnie upominały... Jedziesz za szybko, jedziesz za szybko...

Ja myślałam że go uciszę raz na zawsze....

DPS-ia ja się nie zarzekam bo ja bardzo bym chciała i bardzo mi by się to przydało ale chęci jedno możliwości drugie:rolleyes: chyba że od jesieni coś się zmieni w co wątpię a dodatkowo siora coś przebąkuje żeby babcię z dzieckami nad morze wysłać Młody marzy o morzu dla zdrowotności też by Mu się zdało więc już zaczynam się rozglądać za lewym źródłem dochodów żeby chociaż On pojechał na kilka dni:(

Braza litości to ja już wolę piechty jak pekaesem:rotfl:

Wusia... no bo turbolota nie łapie... to na metale działa a turbolot z plastiku;)

A po za trym to ja żadnej zgody na fotografowanie nie wydawałam..... Ojjj nieeeee...:no:

I po za tym... to ja powoli jeździć nie potrafię...;) bo z drugiej strony przepisowo to bym nigdzie nie dojechała....

A ta w ogóle... to na trasie kto laski wyprzedził... i One taką furą :) nic to, ze były wcześniej... pomijam ten drobiazg... ale... byłyśmy na miejscu zaraz za nimi....

o jak tu radośnie:)i mam nadzieję,że juz tak zostanie, co nie? Edytowane przez malka
ironia czy o co kaman;) wiesz Malcia trudno się nie śmiać jak sobie człowiek przypomni miny dziewczyn zapychających super furą jak je Wiolci turbolocik w locie minął:rotfl:
no dane mi było poznać jego/ Jej możliwości, tylko tylne światła mi mignęły :lol:

Bić Ciebie... no po co....

Ty jak moja Inka... przyjdzie, albo nie, a Ty powiesz albo nie....

Fotki kochana... fotki.....

Wiesz w.rw mnie wziął.....:sick:

Ni i proszę mi tu nie mówić, ze ja jakoś tak szybko jeżdżę... Paskiem to dopiero mnie nikt nie namierzał....

Aaaa i miny dziewczyn bezcenne :lol: