Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co ma pogoda do inteligencji? Taka aż się prosi o książkę albo krzyżówkę przy kominku, a to akurat lepiej na inteligencję robi niż latanie po lesie albo grzebanie w ziemi.

Ja wczoraj latałam po lesie.

Bardzo było przyjemnie, w lesie fajne powietrze, cichutko, mchy takie wściekle zielone, jakby nigdy o zimie nie słyszały.

Powietrze pachnie już przedwiośniem.

Pal sześć inteligencję!

Witanko :)

przyszłam się pożalić ... zdycham na katar. Takie niby nic... a od wczoraj normalnie zdycham na katar :o

Dzięki Jamlesik :)

Jak miło usłyszeć że choć ciut by było szkoda ;) :D

Najgorsze jest to, że mam tak zjechaną śluzuwkę że i nos boli i gardło boli ... i nic nie pomaga :(

Też zawsze najbardziej chora się czuję wtedy, kiedy mam katar, totalnie mnie rozwala wtedy...

Nitu, współczuję.

Braza - no dobra, czasem inteligencja bywa przydatna, no to dzisiaj coś może poczytam... ;)

Nitusia kropelki Sinupret skutecznie pomagają spływać katarowi właściwymi dziurami i pięknie zatoki oczyszczają:) a są nawet dla dziecków to Ty nieco starsza tyż mozesz;)
(...)Najgorsze jest to, że mam tak zjechaną śluzuwkę że i nos boli i gardło boli ... i nic nie pomaga :(

...pomyśl jaka klęska by była, gdyby cię palce zaczęły boleć! :eek:

Nitusia kropelki Sinupret skutecznie pomagają spływać katarowi właściwymi dziurami i pięknie zatoki oczyszczają:)(...)

Tylko po takiej kuracji nad klawiaturą nie siadaj! Pewnie nie kopnie, ale może posklejać...

Ja nie wiem czy ta Wusia ci dobrze życzy :confused::rolleyes:

:rotfl:

Ludzie! Jakie ja dobre cóś jem właśnie!!! Andrzej z Zakopca przywiózł. I nic mnie nie obchodzi, że na pewno nie jest z owczego mleka, bo jest pyyyyyszne! Takie małe jak owcze bobki serki wędzone z sera parzonego pozwijane.
Pyyyszne - mówię Wam! Lepsze od oscypków. Na pocieszenie dodam, że bardzo kaloryczne na pewno i będę jeszcze grubsza po tym smakołyku.

Agduś.. co tydzień/dwa mąż jest w Zakopcu i przywozi... Kocham oscypki... ale teraz nie jem....

wiesz chciałam zapytać o ta stronkę co u Agnieszki podawałaś z tymi ziołami... zapodaj ją u mnie... bo potrzebowałabym coś kupić....