Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie narobiłam się, ale też i nie odpoczęłam. Trudno odpocząć w sześć osób w małym mieszkanku. A dzisiaj wykorzystałam ładną pogodę i urobiłam się w ogródku jak dzika. Jutro chyba z łóżka nie wstanę. A wypadałoby jutro też pozasuwać, bo ma być ładna pogoda, za to w czwartek deszcz, więc zabiorę się za chałupkę, bo jeszcze nawet nie rozpakowałam torby po powrocie.
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja trochę po pracy pogrzebałam i maluśki ten mój ogródeczek a boli mnie wszystko jak po zapasach:( jutro jeszcze dokończę porządeczki:) bo już posiane co zaplanowałam to niech teraz deszczyk podleje:)
Moi goście pojechali wczoraj ale są samoobsługiwalni , narobić to się nie narobiłam, ale jeden to mnie zmęczył swoimi problemami ... Już odtajałam na szczęście!

Współczuję...

Tacy są bezwzględni... wampiry energetyczne...:rolleyes:

Miałam święty zamiar iść do ogrodu ale wbrew temu, co za oknem z domu widziałam było zimno i dałam spokój. Może jutro ... kupiłam nawóz do rh, jest szansa że w końcu wsadzę te dwa, co to kupiłam 3 tygodnie temu!
U nas było ciepło, ale inne okoliczności uniemożliwiły mi pracę w ogródku. Jutro ma przed południem być ładnie, więc znów się pomęczę. Nabyłam kolejne roślinki do posadzenia, no i siać wreszcie trzeba!
u nas pogoda wstrętna już jest:( domu na błysk robić jak małż z karton-gipsami szaleje większego sensu nie ma a ciasto upiekłam bo małż uprzejmy ostatnio zjadać ciasta to piekę:lol:

Wusia - za Twoim ciastem zatęskniłam... :oops:

Że o pieczonkach Twoich nie wspomnę, ech...

następną razą, jak do Krakowa pojedziemy, to na pewno zajedziemy, Kochana, nie darujemy takich pyszności w takim towarzystwie! :hug:
o Ty to kiedy jedziecie bo ja też się na TAKIE towarzystwo doczekać nie mogę:hug: no i widzisz jakbyś wcześniej napisała to zamiast babki górniczej upiekłabym chłopu półkruche z truskawkami;)

Czeeekaj, pomału, my w Krakowie nie tak często, raz w roku najwyżej! :lol2:

Teraz to nie planujemy, ale kiedyś na pewno się wybierzemy! :yes: