Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia.. jakby koń/kuń miał tyle lat co Ty.. to już kilka/kilkanaście by nie żył...

To o powagę poproszę ;)

A gdzie żeś Ty się tak zepsuła, że aż tak Ciebie muszą naprawiać...

no to po kwiotkach:( już się w tym roku nie dowiem raczej jak kwitnie hosta bo przymrozek - 2 stopnie był:(

no coś ty -2 było?

wiec już chyba nikt mi nie zarzuci że mam odkręcone grzejniki,toż to już przymrozki :rotfl:

Miłego dzionka wam życzę;)

poważnie Wioluś:( wszystko szronem pokryte, białe trawki i jeżyny za płotem no i wszystkie szyby do skrobania:(

Nadulka przedwczoraj przepaliłam w kominku i w domku mam ponad 24 stopnie:rotfl:

My też od przedwczoraj w kominku palimy...

Ogłupiałabym jak bym miała siedzieć bez palenia... zimno mi było jak diabli... i temp 24*C jest dla mnie jak najbardziej dobra....

dobry dzien, a ja wciaz przy otwartym sypiam u nas k. 5+ bylo :)

TARcia aż zimno mi się zrobiło.. brrrr....

Ja mam na razie letnią kołdrę, ale to dlatego, że nie chce mi się pościeli zmieniać.. ale za to ten cieplutki kocyk przykrył i mnie i kołderkę...

Cześć, lotne latawice! :D

Ja mnie za drugim razem naprawiali to jest mi wiecznie zimno.

Bo tak podobno robią - jedną rzecz naprawią, ale przy okazji dobrą część gwizną - pewno twoim termostacikiem już się kto inny cieszy :rolleyes:

TARcia aż zimno mi się zrobiło.. brrrr....

Ja mam na razie letnią kołdrę, ale to dlatego, że nie chce mi się pościeli zmieniać.. ale za to ten cieplutki kocyk przykrył i mnie i kołderkę...

co ty piszesz gdzie zimno, ja jeszcze nie grzeje, na razie reku daje rade. ale przypomnialyscie ze musze kupic troche drzewa do kominka :)