Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co się to dzieje ?? :o

jakiś rumor, wołanie o kawe, tupanie niecieprpliwe nogami....

Wusiek - kajś jezd ? ;)

a jezdem, niby żyję ale co to za życie:rolleyes: czytam wszędzie i u wszystkich ale jakoś na pisanie nie mam weny:rolleyes:

aaaaaaaaaaa kawa ;)

images?q=tbn:ANd9GcQqNSsXgcIiyGSkpRpQTEmCAe_VUUbkZw6IAC_prVaWHe2pamvX1A

i dla Brazuli ;)

http://www.onlinephotographers.org/pics/4736_b.jpg

Oooo WUsia wyszła i kawkę zaserwowała...

A co Ty tak narzekasz na życie... ?

Jest cuuudnie.. spójrz ... jaka cudna jesień :)

Noo dobra.. co Cie dręczy, ze narzekasz? co się dzieje?

mam nadzieje, ze Brazka sie ze mna podzieli ta "plujka" innej nie pijam, ja ja fajka poczestuje :D kurde musze rzucic i ni huhu nie idzie ;)

zeby baba klopotu nie miala to se wymyslila przemalowywanie lazienki - ta baba to ja znaczy, a wiosna bedziemy saloon malowac:bash: ale juz mnie tak kolor dobija, ze to koniecznosc:cool:

Wusia chcesz siersciucha, oddam gnoma, to Ci sie nastroj polepszy:lol2:

Gwoździku ja padam na twarz za każdym razem jak z kociakiem się spotykają, kociak ciut większy jak pysk Uńki ale radośnie mrucząc ociera się o jaj łapy a ona najpierw cierpliwie stoi a potem zaczyna podnosić łapy po kolei i zagląda pod brzuch gdzie to coś co łazi pod nią :rotfl:
na grzbiecie nie ale czarna koteczka z każdej okazji korzystała żeby się chociaż do psiego tyłka przytulić jak już do boczku nie szło:rotfl:

TAR-cia dzielę się z Tobą plujką, na zdrowie. Chętnie też sobie z Toba zapalę .... ja tam wcale nie pcham się do rzucania tego wrednego nałogu .... jeszcze nie:)

Tyrionek młodszą kicię traktuje jak szmacianą lalkę a jej to wcale nie przeszkadza ....

Buziaki Wusia i dzięki za plujeczkę:)

Ja wolę ekspresówkę, ale od biedy plujka może być. Braza wpędziła mnie w nałóg i teraz już muszę codziennie kawkę wypić. Jedną, czasem dwie... co to będzie za rok? Rok temu jednej nie mogłam wypić, bo telepawka mną po ścianach rzucała.
Ja .... w nałóg .... Noooo to czekaj, jeszcze ze 2 sezony i kto wie, czy nie będziesz ze mną na taras wychodziła w jedynie słusznym celu....:D
Papieroski? Jestem dziwnie spokojna, że w ten nałóg mnie nikt nie wpędzi. Takie obrzydzenie we mnę budzą, że prędzej mięso jeść zacznę niż palić.