Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gadanie o stresie chyba nie działa ... tak widze. A może po prostu wezwać karetkę? Albo zagrozic wezwaniem karetki z odegraniem pełnego przedstawienia: wziąć telefon i wybić numer pogotowia ...
dzisiaj trochu lepiej, pokutę ma przy każdej zmianie opatrunku a nasza służba zdrowia to coraz bliższa jestem poszukania w necie receptury jakiegoś domowej produkcji materiału wybuchowego coby to wszystko w pi........du posłać :mad:

Ano...

Tylko, że system gówniany wysadzisz, a ludzie już całkiem dokąd nie będa mieli pójść... :rolleyes:

Trudna decyzja. ;)

Spoko, do tej pory tylu rządom nie udało się pomimo wielkich starań nas wykończyć to i nawet jak Wusia rozp..j zrobi też sobie poradzimy :wiggle:
i tak zasadniczo nie mają:mad: jeszcze Mama leżała w szpitalu to dwa razy dziewczynę odesłali jednego dnia jak i moją Mamę a z wyrostkiem była a pod wieczór na gwałt operowali bo się wyrostek rozlał to już nawet nie są jaja:mad:

Zdecydowanie wolę, jak kobieta i każdy inny człowiek ma charakter.

Wtedy przynajmniej nie zmusza całego otoczenia do zajmowania się tą słabszą biedną osobą.. :sick:

Radzi sobie sam/a, nie potrzebuje cudzej energii.

Gwoździku czuję się mile pomiziana ;)

DPS-ia ale czasem chciałabym pobyć tak ze dwie godzinki taką małą słodziutką blondi, głupiutką, nieporadną, żeby się mną ktoś pozajmował ;) bo dłużej to by mnie szlag trafił:rotfl:

No sorry, czasami wolno nam byc nawet taką gąseczką co to nic nie wie i nie umie .... byle nie za często, bo się znudzi:)

Jak Mama????

mnie już wszystko opadło, słaba jest, opatrunki siora zmienia, stan podgorączkowy niby minął, a do lekarza wybiera się w czwartek znaczy do chirurga na zdjęcie szwów no i może jak jutro odpowiedni rodzinny przyjmować będzie to po badania normalne w sensie morfologia i takie tam pójdzie:rolleyes:
no jakbym się spięła i nadęła to pewnie bym dała radę się przeobrazić ale ni hu hu nie mam na to szans bo musiałby być ktoś kto poniańczy słodkie blondi:rolleyes: