Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osia to sobie obie poczekamy cierpliwie :rotfl:

Wioluś Słońce ale czego ja Ci foty zrobię:eek: niedokończonego balkonu, desek leżących w oczekiwaniu na swoją kolej czy desperacji na twarzy mojego chłopa:rotfl:

dechy modrzewiowe też masz to co Ci za dziwota:rotfl: a balkon trzasnę jak się skończy bo by mi się chłopina obraził że takie niedokończone daję;) jak jutro wolne mieć będzie to jak go znam to skończy:rotfl:
DPS-ia prawda jak zawsze pośrodku ;) czasem bym łeb gołymi rękami mu urwała ale uczciwie przyznaję że jak się za robotę weźmie to jak osioł tyra:) więc póki co głowę zachowuje:rotfl:
  • 3 weeks później...

Fenix, w kwestii nie lubienia piwnicy ... ja jej za całokształt nie lubię i już. A pająków jeszcze w niej nie widziałam .... no bo nie schodzę:)

Jestem, jakby co ....

Przylazłam w ślad za Brazą, ale nic mądrego nie mam do powiedzenia. Niewyspana jezdem, kawa nie pomogła, jesień idzie, chyba w jakąś melancholię popadnę...

Eeee, nie! Nie mam czasu.

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Chyba odpoczęłaś, Wusia?

No to dowej foty, kochaniutka, taras mnie bardzo interesuje! :lol:

odpoczywam generalnie już 3 tydzień na zwolnieniu jezdem;) a jeszcze dwa sobie zażyczę ;) na duszy tylko ciężko więc ograniczam się do codziennego wyczytywania co u Was :hug: taras hmmmmmmmmmmmmmmm :rotfl: no legary już ma acz niewypoziomowane jeszcze do końca, i kawałek deski się dzisiaj położył;) jak nie będzie lało to może się jutro więcej położy to już coś można pstryknąć na razie dorobiłam się nowej huśtawki na taras tak zaocznie na poczet urodzin:rotfl:

póki co zakopałam w sumie ze 200 cebulek będzie, posadziłam ciut nowych badylków i ciesząc się przecudną jesienią czekam na wiosnę ;)