Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wszystkie moje ciuchy pochodzą z zakupów doraźnych i okazyjnych. Szukać, zastanawiać się i myśleć godzinami czy aby... to jest to, czego nienawidzę serdecznie!
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 months później...

no super, teraz juz na 100% mam pewnosc ze to co kupilam to laki :D

ty te tuje juz tam mialas jak bylismy? i co z tym jaloscem sie porobilo?

http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/wiosna%202017/IMG_20170514_080529_zpsxbttkedm.jpg

tuje były o mało co najpierwsze posadzone:rotfl: jeno małe beły więc może w oczka się nie rzuciło;) to nie jałowiec tylko cyprys był i wiosenna zima go załatwiła, mrozy śniegi w maju i żegnaj cyprysie:( na jesień na jego miejsce zawita cis formowany już czeka w szkółce:)
ja lubię, małż uwielbia to niech się cieszy:lol: ja kocham dziwaki powyginane, sosny z łysymi gałązkami i tylko częściowo porośnięte:rotfl: i takie tam
a ja nie, bo to juz obliguje do zachowania odpowiedniego typu ogrodu.u mnie co najwyzej formowane beda kulki w wierzbach czy lilakach reszta jak natura chciala :)

wusi laki

http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/wiosna%202017/IMG_20170615_114601_zpsgqvk5thq.jpg

dla porownania moj, mysle ze to tez laki, no skubany nie mial karteczki:mad:

3rQVcb6wsiXFMT0wzSsX4KKaZRskiTK7b4FyeMuLwixfoLWYwcsTVEM-tlv0j42sFv9tj6SQpJO8D3nTZb9oO9ZQU-G9OI2XpvLyWZBS7qmPHSeXXeemxy8ahnbGNGXaf-cqQ-2n-__BeybnCLcYFDl8rBm9kuiShiX_hvYRCh3iLLn_elxTRsq7xRgEQfbgQuqla5h2RWZAImInwp3oMrrkVERcqbgBx3rtrvsqgq0HKQTccrIz5YXUBuMVMJLLp6hBtIbbNvfTd0mzwSgCBx6vSJlXPlmKCjb6KW6JgfR8L5d1gydOyQJXyJw5rNQHDpIk06ay4gzaXkxXpEEmVzfk0mofeW_G6UH6bSO2dxjg-fKTfDVWx0I6_533Mcz3VNLNQH616ZxD0UG8nrXOW5HBHlzE27m50XhOu9JLFlnX1HIw1N4YgmZDL0b_O7O_noyo44Sbvk1e4gmtWdrN1Nm5cUoOvEzxf4X4vOgpadRImPpdR85x6AV2vucv6nsGJWBvQzy4NR8yqw31DdyNm09kZfqo8WpoZh--73iGJNZp33KXlmqrldQySjLLynEJ9qmQjzJFun66wywYw3oi1AbScmITI-Zdi2CKas0UIw=w414-h622-no

za 25 zl to chyba dobra cena?

bardzo piękny TAR-ciu i bardzo tani, bardzo możliwe że to lakuś, najłatwiej chyba po kolorze poznać ma taki niezbyt ciemny, głęboki i zupełnie inny odcień niż zielone świerki:) nawet jak szyszuniek nie miał to kochałam go za kolor:)
ja mysle ze to na stowke jest laki, to jest rzeczywiscie inna zielen niz klasycznych swierkow. a mieli takie 3 i jak robilam zakupy to wszystkie iglusie byly o 50% tansze
ładne te wrzosy i nawet niezle przy hortkach wygladaja. a ja dzis zrezygnowalam przy hortkach tylko przy brzozach wsadzilam:cool: ciekawe czy moje przezyja, sa w dosc wietrznym miejscu ale zima tam caly czas snieg lezal, zeby nie zgnily:rolleyes:

jeju jestem umeczona jak siedem nieszczesc. obsadzilam wszystko przy pomoscie, strzelilam przebudowe przy oczku, wsadzilam "wyrzut sumienia", T, pomogl mi posadzic te wielkoludy na skalniakowej przy wejsciu. pare roslin poprzesadzalam i doslownie zostalo mi do wsadzenia pare jezowek na miejsce ostrozek i 3 barbule przy hortkach. a w weekend dokoncze wejsciowa. w tygodniu musze buraki wykopac i truskawki przerzedzic i pare piwonii jeszcze posadzic.

moze wpadniecie na imprezke za tydzien? robimy kociolek i ognicho na zakonczenie sezonu polaczone z mezowymi imieninami. bierz Malkow i przyjezdzajcie :D

Edytowane przez TAR

ooooooooo Ty to masz pomysły:rotfl: żebyś Ty chociaż 300 km bliżej mieszkała:(

no to nieźle się utyrałaś, u mnie leje jak złe za chwilę kaczki mi się za domem zalęgną bo prawie staw jest:( w sobotę nic nie posadziłam, tylko nakupowałam szwagrowi roślinek a dzisiaj porozstawiałam żeby wiedział jak posadzić;) i pięknie się zrobiło:lol:

oj tam 300 w te czy we wte male miki :D

u nas weekend byl sloneczny co mnie bardzo ucieszylo bo od prawie miesiaca pada non stop. :sick: a i tak przylepialam sie butami do gleby z klocami ziemi. ale luz ma padac w nocy i jutro caly dzien czyli nie odzwyczaje sie ;)