Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no doszedł piękne to:lol: super pomysł a jak to wszystko się kolorem pokryje to już w ogóle bajka:lol:
wyczytalam ze bluszcz i aloes dobrze robia zdrowotnie to kupilam po 4 szt. a narcyzki, bo wiosny mi sie juz chce

nerwa mam takiego aż mnie trzepie:mad: łby nam z mamą puchną od kombinowania, całą przyjemność szlag trafia:(
no domyslam sie ze kombinacje alpejskie uprawiasz

skrzydłokwiaty też dobrze robią;)

ja w domku mam hiacynty, tulipanki i prymulki w celu zaklinania wiosny:rotfl:

tak mi się wszystko chrzani że mógłby mnie ktoś dobić i skrócić męki:bash:

Czekamy na wiosnę :) Razem

Zobaczymy jak żółta zakwitnie.

Jest Twoja, w moim ogródku.

buziaki

Malcia a w dupsko chcesz:P jaka moja Twoja jest i żółta na bank bo nad kwiatkiem jak wiedźma siedziałam:P moja co niby ma być żółta wygląda jakby pączusia miała więc uszkami przebieram:rotfl:

no o magnoliach :rotfl: moje jeszcze nie kwitły ale z opisów by wynikało że ta moja co ma być żółta ma ze 4 pączki kwiatowe mała jest to uważam że nieźle ilościowo i teraz czeeeeeeeeeeeekam:rotfl:

z tym że moja żółta ma być a Malci na bank żółta jest:lol2:

U mnie magnolie nie mają szans. Wiatr je zabija, a nie mam już takiego miejsca, żeby było osłonięte i na widoku :(
moje na stowe przezyja, w koncu nie ma niewiadomo jakich mrozow tej zimy a z kolejnym rokiem bedzie latwiej. u nas dzis ma byc najzimniej -17. ale snieg lezy to nie powinno nic im sie stac. okrytego mam tylko rojalka od ciebie. zarzucilam mu worek jutowy na glowe :D Edytowane przez TAR
ja w tym roku nic nie okryłam, śniegu teraz tylko trochę chociaż teraz padać zaczęło, zobaczymy co będzie poza jedną magnolią wszystko już zimowało to powinno dać radę