Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie :) trafiłam na wątek przypadkowo i przyznaję nie czytałam dziennika oraz komentarzy, ale coś mnie tknęło by tu zajrzeć ....

I może dobrze, może przeszkadzam, ale muszę Wam pokazać Artu, bo mam do adopcji przystojniaka bardzo podobnego do w/w suni.

To ok 3 miesięczny szczeniak, znaleziony na całkowitym bezludziu przy głównej trasie.

Będzie średni, jest odrobaczony i zaszczepiony. Znajduje się pod Kielcami, ale do 150km transport gratis.

Oto on:

IMG_4908 (588x800).jpg

Jeżeli wlazłam tu z buciorami , to przepraszam.

IMG_4899 (800x533).jpg

IMG_4904 (800x533).jpg

IMG_4902 (800x533).jpg

Edytowane przez ciężkiprzypadek

szczeniak słodziutki ale za drugiego psa mąż by mnie z domu wywalił:lol2:

Brazula no jest jest;)

byle co, byle jak, byle pilnować;)

IMG_20190610_180224(1).jpg

IMG_20190610_180109(1).jpg

taka jestem małpka;)

IMG_20190610_180155(1).jpg

U mnie 5 malutkich łobuziaków rozrabia. Nie da się chodzić nie szurając, żeby nie nadepnąć. Zasuwają jak nałe torpedy. Nigdy bie wiadomo, gdzie które jest.

A jakie ruchliwe. Są super i dobrze, że są, bo bym ryczała jak bóbr.

Cizia okociła się 29 kwietnia.

Masz racię Wusieczko. Mowy nie ma, żeby zastąpiły, ale mniej myślę. Poza tym nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt, w moim wypadku bez kotów. Tak sobie myślę, że Cizia przyszła do nas w samą porę. Mam nadzieję, że zostanie. Ona i jej dwa kociaki. Jednego weźmie moja córka jako towarzysza dla swojej kocicy. A dla 2 chciałabym znaleźć wspólny dom.