Arnika 24.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja ją często kąpie... jak jest potrzeba.. ja to widzę.... i czuję w dotyku... ale i tak będzie opitolona na sportowa wersję lewka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Arnika z nudow to psy moge np. lizac lapy, masturbowac zabawki, gonic w kolko wlasny ogon. Jesli Twoja sucz sie drapie, to cos jest nie tak. Moze jakas alergia kontaktowa? Albo pokarmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dlatego też jadę do BB do weta, i do Kariny hodowczyni niech ją pooglądają... posprawdzają... albo już brudna jest.. ale żeby co tydzień kąpać.. no cóż może trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Arni a w czym kapiesz? U nas tylko 1All System. Zarowno szampony, odzywki jak i wszelakie plyny do stabilizacji wlosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Teraz mam dla Inki PHS bo w tym była prana...Ale Pinkiego kąpałam w Vulpes.. super jest... chyba go kupię bo mam do niego spore zaufanie... Niby PHS dobry jest... ale drapie sie... Z drugiej strony nasz mop wchodzi w każdą dziurę z kurzem... wiec i też nie ma co się dziwić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja mojego kapie i odzywkuje J.P.Pet, nablyszczanie z perełkami Pet society lub jedwab Pet Silk i zapaszek artero lub megamazon. po hery sie starsznie drapal. ekstra jest tez vetriderm zwlaszcza dla psow z problemami skornymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 wusienko odezwij sie, wiadomo cos co z psinka sie dzieje? dawno nie pisalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No właśnie - jak Uzuri...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Coś mi to dobrego nie wróży, skoro od 23 lutego milczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.02.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 piesowi to ja chyba karczycho skręcę je nie je zasadniczo na dzień pół porcji teraz już zawsze zjada czasem więcej zje, za to marchewkę, jabłuszko, jajeczko, jogurcik wpierdzielałaby w każdej ilości i na okrągło:rolleyes: ale obiektywnie patrząc na nią powoli zaczyna nabierać ciałka:) tego weta co chodzimy nie ma teraz będzie po niedzieli:( więc wtedy pójdziemy, myślę że to "nieżarcie" to trochę z samotności wyszło:( małża nie było, ja rano do roboty wracałam popołedniem kole 17 i piesa tyle sama była:( teraz więcej towarzystwa ma to i apetyt ciut lepszy:) ale przegląd jej nie minie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 aaaaaa bo urwanie kapelucha mam:( ciągle się jakaś nowa dziura do zasypania otwiera:( poszedł małż wczoraj zęba wyrwać to mu dentystka koronę upierdzieliła reszta została i radośnie wypisała mu skierowanie do chirurga szczękowego:mad: no i trza go zawieźć bo nie wiadomo jakie mu atrakcje chirurg zaserwuje, ja za tydzień na badania łap też nie wiadomo co u mnie wymyślą i jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No dobra... a skąd ten brak/wypadanie sierści? Czy może zrzucała sierść z podszerstkiem, bo to duże zwierze jest i Tobie wydawało się, że linieje...Psy właśnie z podszerstkiem i sierściuchy gubią zimową okrywę wiosną ... i dziwnie to wygląda.. jakby plackami schodziło... no i oczywiście gubią jesienią.. wówczas do zimy się przygotowują... A brak apetytu można tak tłumaczyć.... Wasz brak w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.02.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 jak mówiłam takie gwałtowne łysienie to wiesz mogło wynikać i z samotności i z wymiany sierści bo długo mrozów nie było i psu się mogło pomajgać no i przez tą karmę którą hodowczyni od czci i wiary odsądziła za to że jej psy prawie wyłysiały - mogło być wszystko na raz teraz ma sierść długą ale bez filcu pod spodek który do tej pory miała więc w porównaniu z tym jak wyglądała jeszcze w październiku to łysa jest:( no i szczupła to podwójnie bez futra widać chociaż powiem uczciwie że i tak jest piękna taka smukła a jak się gadzina ustawia jak czegoś wypatruje to jakby małpa na wybiegu na wystawie stała:jawdrop: troszkę ją tylko podtuczyć muszę i znowu będzie bossssska:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Byle nie za bardzo! Emi po wakacjach, kiedy była pod opieką mojej mamy, zaczęła być lekko "puszysta". Już jej przeszło na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.02.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 wiesz Aguś ja bym chciała żeby wróciła do wagi i wyglądu jaki miała zanim, się głodzić zaczęła była smukła, zgrabna ale nie chuda, teraz już ciut lepiej wygląda ale jeszcze ze dwa trzy tygodnie temu to mi się płakać chciało jak na nią patrzyłam:( zanim się zaczęła głodzić ważyła prawie 47 kilo teraz myślę że jak waży 40-41 to wszystko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 zanim się zaczęła głodzić ważyła prawie 47 kilo teraz myślę że jak waży 40-41 to wszystko:( też tak chcę jak się nazywa ta karma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dobre Malcia... Ja też taką chcę dla siebie... Zamiast pichcić i jeść co chwilę to tylko kulki co parę godzin po kilka i dość.. i oczywiście woda do picia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Pewnie psia karma nie zaszkodziłaby człowiekowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 już kiedyś pisałyśmy rozprawę na ten temat, meritum takie, że mięsa w psiej więcej niż np. w pasztecie dla człowieka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Wusia a co z twoimi łapami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts