Moose 01.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Zaglądam...Moje psisko tyż jakieś takie wyliniało-brunatne zamiast czarne... ale hodowczyni mówi coby poczekać do wiosny... ponoć samo przejdzie jak sierść zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Karuś wiosną też paskudnie wygląda, takimi placami mu ten podszerstek złazi, na dodatek nie daje się wyczesać, więc naprawdę wygląda jak skrajnie zaniedbany i ekstremalnie łysiejący pies. Kiedyś jedna Gościowa - samarytanka uznała, że jest zaniedbany, poszła kupić specjalną szczotkę (!!!)i chciała go wyczesywać. Ależ jej kota popędził!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 i za to chwale sobie Okruszka - jemu nic nie wypada, no moze od wielkiego dzwonu wlos z ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 nie no moja lubi się czesać a na widok suszarki małpiego rozumu ze szczęścia dostaje;) Martusia a póki co czekam do ósmego na badania i dopiero po coś będę wiedzieć więcej, a łapy jak drętwiały tak drętwieją jedyna radość że od jutra najprawdopodobniej będę spała jak biały człowiek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Znaczy że co - znaczy, że nie w tym szałasie, co dotychczas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 w tym samym szałasie jeno poziom zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 wusia a to nie od kregoslupa dretwieja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Martusia mam nadzieję że to badanie 8 marca odpowie na to:( może od kręgosłupa, może cieśń nadgarstka, może uszkodzenie nerwów lub mięśni póki co ortopeda nie wykluczył żadnej możliwości:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 zadne nie brzmi fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wusia - no to gratuluję zmiany poziomu szałasu! Foty jakieś będom, mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.03.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wusia - no to gratuluję zmiany poziomu szałasu! Foty jakieś będom, mam nadzieję? Szałas ten sam, tylko Wusię na strych przenoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Na strychu graty się trzyma... Dobra, wiem, gdzie są drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Nie szałas ma dół, górę i strych.. więc ona awansowała i na górę przeszła... Eeee to Pani powiększyło Ci się sprzątanie... Foty kochana... foty... bo nie wierzę a do Twojej galeryjki wejść nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Na strychu graty się trzyma... Padłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Padłam... Powstań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Martusia mam nadzieję że to badanie 8 marca odpowie na to:( może od kręgosłupa, może cieśń nadgarstka, może uszkodzenie nerwów lub mięśni póki co ortopeda nie wykluczył żadnej możliwości:( ooo ... no to na Dzien Kobiet (ktory ja swietuje a jakze!!!) dostaniesz w prezencie diagnoze ... miejmy nadzieje, ze bedzie to jakies szybko uleczalne chorobsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 osz Wy baby zmierzłe:P łóżko mam i z podłogi na łóżko się przeniosłam:P i dzisiaj będę spać jak biały człowiek;) Amberciu ja też świętuję a jakże;) tylko w tym roku coś mi nie wyjdzie:( ale mam nadzieję, że diagnoza mnie nie dobije:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Powstań! Taktoćnatowariść Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wusia gratuluję łoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Osia zaraz tam łoża maluśkie łóżeczko 140x200 w sam raz dla mnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts