Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaaa i będą mi się lęgły żaby w brzuchu...

A ten holter jest na 24/h wiec nie wiem jak to jest.. I jak spać z tym ustrojstwem... Mam zrobić jeszcze jakieś jedno badanie.. ale nie ma terminu, i już byłam chyba ładnych kilka miesięcy temu i już nie pamiętam co to było... Ale terminu nie było..

Nie jestem chora więc nie będę zabiegała jak starsze panie .. one bardziej potrzebują...

Zdrowym holtera nie każą robić. ;)

Wusia, szkoda, że długo musisz czekać, ale miejmy nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz, w końcu prawie wszystko da się wyleczyć, nie? ;)

Dzień dobry:)

bardzo dawno mnie tu nie było, więc zaczne od kajania się od samych progów tego domostwa :)

Ale jestem na bieżąco - doczytałam, że łoże zanabyłaś do spania w poprzek :D

taaaaaa w poprzek to ja sobie pośpię jak się chłopaków z łóżka pozbędę;) Młody już pokazał że mama śpi tutaj, tata śpi tutaj a On śpi w środku:rotfl:
Młody robi podchody bo to atrakcja niby jest;) ale nie ma lekko matka ma wrodzone okrucieństwo na wysokim poziomie:lol: tylko w nocy jak coś złego się przyśni ma prawo wskoczyć się poprzytulać aż strach nie minie a potem sio do siebie:lol:
Bo u Ciebie tylko dwa stany, najczęściej występujące równocześnie: chora i niezastąpiona. :p

Wszystkiego najlepszego ... tak w biegu ... ale od serca :)

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg