Agduś 08.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wusia, włożyłaś Gwóźdź do kontaktu???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 "Tańczącego z wilkami" widziałam, ale "Walniętej prądem"to nie ... dobre to ... A tak poważnie ... Gwoździków to się w dziurki nie wpycha, bo w efekcie albo jest się walniętą prądem, albo Gwoździki znikają na długo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ja nic nie wpychałam taka jedna pani prąd przykładała i patrzyła jak się wychylam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ja nic nie wpychałam taka jedna pani prąd przykładała i patrzyła jak się wychylam;) I jak??? Bardzoś siem wychylała??? czy w normie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wuska i co powiedzial lekarz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Osiu normalnie miałam ochotę kobiecie oddać chociaż co ona winna że ktoś wymyślił taki sposób badania:mad: ale na pewno będę się trzymać na bardzo dużą odległość od wszelkich kontaktów bo kontakt z prądem bardzo dla nerwów bolesny jest:( Martusia wynik badania ma tam jeszcze neurolog ocenić i wyślą wynik z opisem mojemu ortopedzie to się wtedy dokładnie dowiem co tam wyszło bo wstępnie kobietka robiąca badanie powiedziała, że na cieśń nadgarstka jej to nie wygląda tylko na rozwalający się odcinek szyjny:( westchnęłam że sama nie wiem co gorsze ona też nie wiedziała bo tylko niepewnie stwierdziła że chyba jakąś rehabilitację to mamy u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ty się po prostu za mocno wychyliłaś ... chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Wusia - a Ciebie mama nie uczyła, że nie warto się wychylać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (...)wstępnie kobietka robiąca badanie powiedziała, że na cieśń nadgarstka jej to nie wygląda tylko na rozwalający się odcinek szyjny:( (...)niepewnie stwierdziła że chyba jakąś rehabilitację to mamy u siebie;) Lepiej, żeby się nie myliła, bo jak nie, to mogą chcieć łeb amputować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Lepiej, żeby się nie myliła, bo jak nie, to mogą chcieć łeb amputować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Lepiej, żeby się nie myliła, bo jak nie, to mogą chcieć łeb amputować No właśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 a niech tam tną jak głupi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Uśmiechnęłam się Yeti i dziewczyny... dwa stany Wusi, , walnięta prądem i tańcząca z ... Uzuri ... Dobre... A to , że rozsypuje Ci się kręgosłup to i Ty wiesz i my od dawna... powiem, że też miałam problem z nadgarstkami i drętwiejącymi rękami... odkąd ćwiczę to w sumie ręce mi nie drętwieją...Wusia czas na rehabilitacje pochodzić, na siłownię, ale nie siłować się... i pobrykać troszkę.... ooo mnie przechodzi co nie co starszejszych dolegliwości.... aaaa i jak czegoś nie zrobisz.. to on się rozsypie, a Ty nic nie zrobisz... no bo jak poskładasz go????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hej Wusiaczku:D Tańcząca... walnięta... z rozwalającym odcinkiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 no żeby mnie za dobrze nie było to mnie jeszcze dzisiaj nera napiedzielała jak nic trza się do porodu szykować Rasia czyli u mnie wsio normalno:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ....mnie jeszcze dzisiaj nera napiedzielała jak nic trza się do porodu szykować a mówiłem, więcej piwa trzeba pić http://www.sskbasket-krakow.pl/wp-content/uploads/2009/12/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wusia to Ty w ciąży jesteś ???????? Lesiu... piwo no jakby to powiedzieć... nie pomaga... chyba, że psycha lepsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tiaaa... w ciąż.... z kamieniem nerkowym... Wusia, ćwiczenia na kręgosłup dobre są, jak chcesz, to Ci przyślę inka co i mnie dobrzy ludzie przysłali, tam lekkie ćwiczenia są na każdy odcinek kręgosłupa. Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 no żeby mnie za dobrze nie było to mnie jeszcze dzisiaj nera napiedzielała jak nic trza się do porodu szykować Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts