jamles 10.03.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 a rozbić nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Lesiu no kiedy ja piwa nie bardzo no chyba że Warkę Strong:lol: Wioluś no od razu w ciąży:P jak mam wybierać między kamolkiem a ciążą to wolę to drugie ale jako super przykład mojego szczęścia trafia się mi to pierwsze:( DPS-ia jasne że kcem:hug: Lesiu no szczawianowe to problem:( Osia tym razem to nawet mnie siebie żal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 LĘDŹWIOWY PIERSIOWY SZYJNY WZMACNIAJĄCE STAWY Na zdrowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kawy więcej pij, też moczopędna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Lesiu no szczawianowe to problem:( nie wiem czy dobrze pamiętam, ale żona miała rozbijane szczawianowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 dziękować DPS-iunia:hug: Brazula więcej kawy to mi żołądek padnie:lol: Lesiu u mnie to jakieś mamucie wypierdki się czasem pojawiają ten się kajś prześlizgnął i jest lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kawy więcej pij, też moczopędna!! Tiaaa i wypłukuje potasik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Zje pomidora, łyknie magnez i będzie OK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.03.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (...)Wioluś no od razu w ciąży:P jak mam wybierać między kamolkiem a ciążą to wolę to drugie ale jako super przykład mojego szczęścia trafia się mi to pierwsze:( (...)Lesiu no szczawianowe to problem:((...) Przede wszystkim spożycie szczawiu ogranicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 i rabarbaru teżod czasu rozbijania kamieni w domu nie ma ciasta i kompociku rabarbarowego,więc musiały to być szczawianowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wusia - nie ma za co. Yetek, Ty jak zawsze, do stanu padaczki śmiechowej mnie doprowadzasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witanko... usłyszałam kątem ucha że Wusiek w ciąży ... i przyleciałam potwierdzić , ale czytam, że owszem coś o porodzie było, ale chyba nie takim jakby Wusiek kciał Ja w każdym razie zdrowia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Yeti DPS-ia świadkiem że moje ostatnie spożycie rabarbaru to były jakieś trzy listki na łące podgryzione:( uwielbiam zupę szczawiowa z jajkiem ale już nie pamiętam kiedy ją jadłam:cry: Lesiu rabarbar to jako dziecko ostatnio:( wiem że mi nie wolno jeść i cierpię w milczeniu łykając łzy łakomstwa:cry: DPS-ia Yetek potrafi;) Nitusia ja to żadnego porodu nie chcę za stara jezdem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 taaa... a świstak siedzi i wciąż zawija w sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no masz jaka uparta:P musiałabym mieć niańkę coby przy dziecku wsio zrobiła bo moje łapki nie chcą robić potrzymam 5 minut bratanicę na rękach i już patrzę komu sprzedać bo się upuścić boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Łoo to kiepsko. Czytam od czasu do czasu jak piszesz, że masz kłopot z kręgosłupem.. mnie raz złapał ból, bo że tak powiem za szybko i chyba nie w te strone nim obrót zrobiłam... i czuuuułam go z tydzień. Nie powiem frajda nie z tej ziemi ni się położyć ni wstac...ni z boku na bok obrócić... nie zazdroszcze a czemu Ci ręce drętwieją.... aaa i jeszcze jedno wstawiłam drzwi, czy pani już widziała? aaaaaa i jeszcze mi się przypomniało - w naszej sprawie musiałam opłate uiścić, jedyne 500 zł zdziercy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 a czemu Ci ręce drętwieją.... mnie podobno od podpierania głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A mnie od trzymania nad klawiaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mnie nie drętwieją - chyba jestem baaaardzo leniwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Wusiek.... wiem że zabrzmi monotematycznie, ale mnie cierpły jak byłam w ciązy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts