Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusiek.... wiem że zabrzmi monotematycznie, ale

mnie cierpły jak byłam w ciązy... :D

Wusia musiałaby być słonicą - chyba od dawna Jej cierpną...

brawo Aguś:lol: od całkiem całkiem dawna mam problem z łapami jeno teraz się nasilił:( wszystko wskazuje na to że mój kręgosłup szyny się na mnie mści:( a poza tym w moim przypadku byłoby to kolejne niepokalane poczęcie:rotfl:

aleeeeeeeeeeeeee no chyba do konowała muszem iść bo mnie znowu nera szarpie:bash:

ale żeby mi łapy całkiem nie opadły to sobie jajeczka na święta dziergam:rotfl:

a poza tym w moim przypadku byłoby to kolejne niepokalane poczęcie:rotfl:

To pierworodny niepokalanie poczęty???!!! I Ty się nie chwalisz???!!!

Nie wiem, czy druga, bo pewnie wiele kobiet już usiłowało mężom wmawiać, że niepokalanie poczęły pod ich nieobecność...

Wusiek Tobie jakis porządny reset jest potrzebny... co by ktoś mógł wymasować mięśniochy, kosteczki ustawić, usmysł odpręzyć to wszystko w miełej atmosferze ręcami młodego masażysty...

o rety się rozmarzyłam :D

Agduś no jako że leniwa bestia ze mnie to się przemęczać nie będę wmawianiem:rotfl:

oj Nituś bardzo potężny reset potrzebny:( te młode ręce to jak najbardziej tylko nie dzisiaj bo mnie nawet włosy bolą:mad:

No to własnie dzisiaj najbardziej by sie przydały! :yes:

Wiem, że wszystko boli, ale próbowałas jakieś proste ćwiczenia robić?

DPS-ia jak nera mnie szarpie to nie ma siły żebym cokolwiek próbowała robić o ćwiczeniach to już nie wspomnę siedzę zwinięta w kulkę i usiłuję nie cierpieć:(

Wusia, ja tam nie wiem, co Ciebie swędzi, wnikać nie będę! :lol2:

Ważne, żeby było czym się podrapać... :rotfl:

A ja wciąż podtrzymuje tezę, ze młody masażysta może też i podrapać w potrzebie :D:D w zasadzie wszędzie :D:D