DPS 15.03.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Z tą tezą ja się absolutnie i całkowicie zgadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie wiem, czym by się to drapanie skończyło ... i nie będę wnikać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Szczęściem podrapanej i drapiącego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wuśka, ja wiem, że drętwieją Ci ręce, ale chyba nie aż tak, żeby nie można nic napisać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ogródek zakłada, okna myje.... sprząta na święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 kręgosłup szyjny ćwiczy .......... bierze więcej roboty na kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a jakoś tak ani weny ani chęci na pisanie nie ma:( słusznie Lesiu zauważył za dużo mam na karku:( ręce drętwieją, do lekarza nie ma czasu iść szukam chętnego na mycie okien na święta:lol: ale jakoś nikt się zgłosić nie chce:( z ogródka to mi tylko cebula siedmiolatka już duża się zrobiła i pietruszka naciowa się zbiera;) więcej to nie wiem czy co będzie bo nie ma komu skopać ogródka:rolleyes: no chyba że jakie ciut marchewki i rzodkiewki na jednej grządeczce posieję no i groszek cukrowy bo mnie syn nie daruje ale ciągle mnie się coś nowego pojawia do roboty i nie mam kiedy iść w ogródek robić wczoraj musiałam maskę żabki robić coby dzieć miał dzisiaj na występ:rolleyes: i to dwa razy bo pierwszą brudnymi łapkami załatwił w domu sajgon, na placu sajgon a święta za dwa tygodnie:( jest pewna nadzieja że sajgon z placu po większej części zniknie przed świętami to Wam pokażę jak się uporządkował a w domu to nie wiem czy ja się przed świętami odrobię ale nic to słońce dzisiaj świeci, ptaszki śpiewają, bazie się rozwijają, na występ wiosenny do dziecia do przedszkola idę to trza uśmiech służbowy nr 3 na ryło wciągnąć i cieszyć się tym co jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ten groszek to już idź siać, no dobra może być po występie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ta jest szefie;) tylko grządki skopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a jakoś tak ani weny ani chęci na pisanie nie ma:( słusznie Lesiu zauważył za dużo mam na karku:( ręce drętwieją, do lekarza nie ma czasu iść szukam chętnego na mycie okien na święta ale jakoś nikt się zgłosić nie chce:( Wusia, jak znajdziesz, to go do mnie wyślij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Napewno będzie piekna żabcia w przedszkolu! Mama dumna będzie cała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Osia ale ja to za żarcie szukałam no jeden powiedział że na żarcie to on by się skusił ale stwierdził że ja bardzo wymagająca niby jestem to się jednak nie podejmie;) DPS-iunia mama wziena kamerę i będzie coś kręcić chciał być ponoć bocianem ale cóż jak się ma w wierszyku słowo rechotliwe to trudno znaleźć 5-latka który to płynnie i pięknie wymówi no i padło na Młodego być żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Osia ale ja to za żarcie szukałam... ale że co??? bał się że go otrujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 bał się że nie sprosta moim oczekiwaniom:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 to w końcu kto miał gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 bał się że nie sprosta moim oczekiwaniom:rotfl: to w końcu kto miał gotować No ON... nie dość, że mu kazała okna myć to jeszcze mioł borok gotować... nie dziwota, że czmychnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ja miałam gotować ale chłopy jak to chłopy leniwe som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wusia.. to ja wpadnę okna pomyję, a mąż Twój do mnie wpadnie taras zrobić....Ot transakcja wiązana będzie... Ty zadowolona będziesz.. M. w drewienku się pobawi... I jak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wioluś jak Cię termin kole czerwca urządza;) to ja nie widzę przeszkód:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 NIE... kole czerwca nieeee.... A okna kole czerwca na święta Ciebie urządzają???? Drewienko będzie albo tuż przed świętami, albo po świętach.. ze wskazaniem na po świętach... Pomalować je trzeba kilka razy i dopiero wówczas kłaść tarasik.. znaczy bale i dopiero dechy.. Praca jak mniemam w soboty?niedzielę.. a może i piątek po południu... A dwa dni myślę, że do opanowania... na dwóch facetów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts