wu 30.03.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ale Gwoździku było zamach brać w stronę szyi a nie szklanki:rotfl: nie nie Wioluś nawet ja taka durna nie jestem:rotfl: naprawiłam się rano a z łopatą bawiłam pod wieczór ale tylko troszeczkę jeden mały dołeczek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A kto by Cie tam wiedział.... Nooo kto....A dołków nie wolno i wykopałaś.. sama... oczywiście, że SAMA, bo jakby inaczej.... i to wcale dołeczek pewnie nie był, ale dół do zadołowania drzewek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ale ziemia miękka i właśnie dołeczek bo nie drzewka a jeden agreścik na pniu i to tylko tak na kwilkę ten dołek dostał bo jeszcze mi na mózg nie padło całkiem żebym sama wielki dół dla niego wytargała:P w sumie 6 dołów trza wykopać to ja się przemęczać nie będę za stara jezdem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Gwoździczku konkretnie to zapomniawszy o bolącej ręce zamachnęłam się ostro gąbką w lewo po skosie;) w celach kąpielowych:rolleyes: i przy akompaniamencie trzasku łamanej kości cosik musiało w barku "wleźć" na miejsce bo ból niemal od razu przeszedł ... Z czego jasno wynika, że dbałość o higienę codzienną bardzo ważna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 - kto leje - co piździ - i co to kurdupl .... - kto leje - wuskowa gabka w lewo po skosie - co piździ - pizdziwiatr - i co to kurdupl .... - maly natret kolankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja narzekałam wczoraj na pogodę?! Wczoraj pięknie było! Dzisiaj to dopiero jest paskudnie!Leje.Piździ.Kurdupli nie ma, bo z racji posiadania kleszczy nie mogą włazić do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Boszzz... jak dobrze, ze ja swoje dostane krzaczory już zadołowałam i chyba nawet żyja bo wykopane z ziemi w grudniu były :D U nas jest dziś strasznie... leje, wieje, zimno... tylko wilków brakuje. Na pocieszenie z nosem przy szybie patrze na moje krokusy i zaczątki tulipanów... ale trawa wciąz licha a te deszcze mi nie wsmak bo nie zdążyłam areatorem jej sponiewierać Jako, że Gwożdzik już rozlał swoją herbate, to ja sobie ten ruch jedynie wyobrażę :D Witanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 dzisiaj poza upałem to wszystko było wichura, grad, śnieg, deszcz, słońce i całkowite zachmurzenie no i jakby tego było mało wyrąbało nam jedną fazę i to akurat tą od płyty, piekarnika i oświetlenia:mad: zadzwoniłam celem zgłoszenia no cóż infolinia przyjęli zgłoszenie i czekam godzinę, dwie, cztery ani obiadu ani nic:mad: zadzwoniłam do zaprzyjaźnionego energetyka co nam przyłącze prądu robił i cuda panie cuda w 20 minut ekipa się pojawiła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 wypada Ci Wusia wycałować zaprzyjaźnionego energetyka ... .. możesz też wycałować ekipę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 starszy już dosyć to może sobie całowanie odpuszczę ale mu to odpracuję ekipa to mi tylko przemknęła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no to starszy się zdziwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 oj Gwoździczku no jak słowo wyłącznie służbowo odpracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 zadzwoniłam do zaprzyjaźnionego energetyka co nam przyłącze prądu robił i cuda panie cuda w 20 minut ekipa się pojawiła:mad: Takie cuda to ja z autopsji znam też... BARDZO POMOCNE CUDA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zaintrygowala mnie ta gąbka ... jutro wypróbuję, dzisiaj już późno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wusia, nie narzekaj, dzisiaj piekny słoneczny ranek jest, niedziela - żyć nie umierać, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Braza, i co? Wypróbowałaś? Ciekawa jestem, co Ty rozbiłaś. W nocy tak wiało, że mamy garaż blaszak sąsiada na podwórku. Stoi sobie nawet równo w zaspie śniegu przed naszą górką, która wciąż MA być skalniakiem. Oddawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Osia no naprawdę gość jest dobry;) prund jak nam podłączał to piątek był a w poniedziałek miała zjechać ekipa a energetyka prunda nie puściła, dzwonię do niego i płaczę że ja muszę mieć prund do poniedziałku i w piątek po połedniu prąd już był Braza jak Cię łapa nie boli to może nie próbuj bo Ci się pogorszyć może;) DPS-ia se normalnie jaja robisz przy Prima Aprilisie:mad: słońca ni ma za to śnieg jest:mad: Agduś no weź chociaż znaleźne bo taki blaszaczek to najmarniej połtora koła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Agduś a w garazu-blaszaku chociaz jakas porzadna fura była??? jak tak, to do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Polonez był jedynie. Stareńki w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dobra, machać nie będę! A garaż blaszak to zaczyna mi się tak samo marzyć, jak kiedyś taczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts