Agduś 01.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No nie! Blaszak w Uroczysku????!!!! To jeszcze sobie betonowy płot z liśćmi winogron zrób dookoła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 oj tam Aguś pomaluje na zielono i wtopi się w otoczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie podpowiadaj, bo po następnych występach sąsiada zrobi ten płot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 ale dlaczego w liście winogron:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Agduś... ja w ten garaż tak uwierzyłam, jak w to, że Wusie zamknęli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 :rotfl: Primis aprimis... jak to przed laty mawiał Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No nie! Blaszak w Uroczysku????!!!! To jeszcze sobie betonowy płot z liśćmi winogron zrób dookoła!!! A może być w liście porzeczek, na przykład??? A na blaszak mogę być skazana przynajmniej na jakiś czas, jeśli nie będę miała za co porządnego garażu wybudować ... kolejny samochód szlag mi trafi szybciej, niż zdążę powiedzieć "Toyota"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tojotyż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zawsze możesz obsadzić blaszak winogronami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nic nie jest tak trwałe jak prowizorka - kiedy już postawisz blaszak, będziesz miała niewielką motywację, żeby się zabrać za budowę garażu. Mogą być liście porzeczek albo dębu - jeżeli tylko znajdziesz. Takie cuda na betonowych płotach widziałam, że już mnie nic nie zdziwi. A już szczytem osiągnięć estetycznych jest taki płot pomalowany jaskrawymi farbkami w barokowe kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nic nie jest tak trwałe jak prowizorka - kiedy już postawisz blaszak, będziesz miała niewielką motywację, żeby się zabrać za budowę garażu. prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Osia no naprawdę gość jest dobry;) prund jak nam podłączał to piątek był a w poniedziałek miała zjechać ekipa a energetyka prunda nie puściła, dzwonię do niego i płaczę że ja muszę mieć prund do poniedziałku i w piątek po połedniu prąd już był Zaczynam podejrzewać, iż mamy tego samego elektryka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 czyli, że jednak Nefcia nie jest w ciąży? ... cholera, a już się założyłem ... PS. Przyznaję, że przeczytałem ostatnie 2 posty ... Prawdopodobnie (nie)trafiłem w temat hihi ale numer pozdro dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Osia nie wiem czy odległość nie przekracza możliwości Duszku wszelki duch gdzie się Duch ukrywał ale dobrze że się objawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Osia nie wiem czy odległość nie przekracza możliwości Dla chcącego nie ma nic trudnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a ja wiem czy on by był chcący;) kupiłam sobie kiełkownicę i już pędzę kiełki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (...)kupiłam sobie kiełkownicę i już pędzę kiełki:lol: Drogo dałaś - też bym chciał sobie przynajmniej kilka upędzić. ...ale wprawić to chyba samodzielnie się nie da, i tak pewnie trza do dentysty iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Yetek, Ty się uwziąłeś chyba na mój monitor, już tyle razy opluty przez Ciebie, że szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 taniocha 29 zł Yetek jesteś niemożliwy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts