Moose 19.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Tyż zalazłam ale i gospodyni nie było kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a bo ja to jezdem ale jeno czytam pisać nie mam o czym bo jak napiszę że znowu sobie kuku zrobiłam to dostanę znowu po uszach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Dostaniesz, ale przynajmniej nudno nie będzie. Pisz, co sobie zrobiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ..... dostanę znowu po uszach;) a za co jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wuśka - przyznaj się, przynajmniej prawdę Ci powiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no bo widzicie to jest opowieść pod tytułem jak wykończyć pracownika umysłowego krótko zwięźle i treściwie ujmując to wk...iać go cały tydzień, dokładać coraz to nową robotę i odrywać co 5 minut od aktualnie wykonywanego zadania pytaniem czy już zrobione a w ogóle to najpierw trzeba zrobić zupełnie coś innego, do tego dołożyć ładną pogodę, szczotkę i 170 m.kw powierzchni którą należy uprzątnąć i wszystko jasne - coby się zrelaksować po pracy pracownik umysłowy rzuca się jak dziki na szczotę, a 3 dni na szczocie równa się uszkodzony bark, ponaciągane mięśnie plecków i ogólna bolesność ale luzik mam jeszcze kole 800 m.kw. do wygrabienia to się dam radę zrelaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no bo widzicie to jest opowieść pod tytułem jak wykończyć pracownika umysłowego krótko zwięźle i treściwie ujmując to wk...iać go cały tydzień, dokładać coraz to nową robotę i odrywać co 5 minut od aktualnie wykonywanego zadania pytaniem czy już zrobione a w ogóle to najpierw trzeba zrobić zupełnie coś innego, do tego dołożyć ładną pogodę, szczotkę i 170 m.kw powierzchni którą należy uprzątnąć i wszystko jasne - coby się zrelaksować po pracy pracownik umysłowy rzuca się jak dziki na szczotę, a 3 dni na szczocie równa się uszkodzony bark, ponaciągane mięśnie plecków i ogólna bolesność ale luzik mam jeszcze kole 800 m.kw. do wygrabienia to się dam radę zrelaksować nic dodac nic ujac, juz wiem czemu tak oram na moich nie_hektarach i czemu wciaz cos mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 eeeee TAR-cia bo za mało oramy i dlatego boli;) jakbyśmy cały czas orały to by się wsio przywykło i nic by nie bolało:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ja to bym mogla orac u siebie non stop tylko ta robota przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 TARcia ... przyjedź do mnie... dam Ci się wyżyć i nawet coś do jedzenia dobrego zrobię.... Ale się u mnie wyżyjesz.... WU .... ot cała Ty... ale że niby dlaczego w pracy na szczocie karzą Ci jeździć 170m2 jakżeś Ty umysłowa.. noo zresztą po pracy też w domu dlaczego? umysłowi nie powinni nic robić innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 te 170m2 to chyba w domu na szczocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 przed domem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 kostke zamiatasz? chlopa i dzieci nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 dzieciów mam całe sztuk jeden w wieku 5 lat robił biedny co mógł piasek zbierał i zamiatać próbował małż pomagał i owszem ale dopiero jak już prawie cały chodniczek zmiotłam ( i tak zostało jeszcze w cholerę podjazdu ) on zamiatał "z grubsza" a ja "do czysta" i piasek zbierał ale stawy też mam do wymiany niestety więc zabawa z miotłą gdzie nie tyle zamiatam ile zmiatam po zasypaniu mnie dobrze w tyłek dała;) ale i tak jest postęp bo owszem boli ale ręką się da ruszać a wczoraj myślałam że ni hu hu nie poruszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ja nie zamiatam, u mnie T. to robi - on zajmuje sie trawa, podjazdem, drewnem do kominka a ja rabatami. czasem jak nam sie nie chce to bierzemy szlaucha i zlewamy kostke woda pod cisnieniem. i szybciej i czysciej wusia dla podjazdu nie warto zdrowia marnowac, raz na tydzien woda go poswięc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ale u mnie to dopiero pierwsze zamiatanie;) no nie da się tego inaczej zrobić jak szczotą a małż i tak ma co robić nie wie biedny w co ręce włożyć najpierw, kończenie poddasza, robienie podbitki, balkony, płytkowanie garażu, kończenie kotłowni to takie na szybko pozycje które ma do zrobienia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ale u mnie to dopiero pierwsze zamiatanie;) no nie da się tego inaczej zrobić jak szczotą a małż i tak ma co robić nie wie biedny w co ręce włożyć najpierw, kończenie poddasza, robienie podbitki, balkony, płytkowanie garażu, kończenie kotłowni to takie na szybko pozycje które ma do zrobienia:( aaaaa no to biedny, nie wiedzialam ze tyle chlopak ma na glowie. co nie zmienia faktu ZEBYS UWAZALA I SIE OSZCZEDZALA, qrcze duzo macie tej kostki, u mnie polowa tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 bo jak się chciało mieć chałupę dalej od drogi to się teraz pokutuje:bash: no się oszczędzam jak mogię ale jak nerwa mam to się zapominam że złomowy ze mnie element:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 wiem wiem, na wcurża najlepiej wyzyc sie fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ooooo tak a jak jeszcze słonko świeci to już odlot totalny ze śpiewającymi ptaszkami wkoło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts