wu 26.04.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 właśnie rude przywlokło kleszcza:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 znaczy trza zakropic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 w pierwszej chwili przeczytałam zakopać i zaczęłam się zastanawiać rude czy kleszcza:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kleszcze to ja namiętnie uczę pływać. Sukcesów pedagogicznych nie odnoszę, bo wszystkie idą na dno syfonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ten też się nauczył pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To lepsza jesteś ode mnie, bo moje się nie nauczyły. Żaden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jak u któregoś sierściucha wypatrzyłam, łeb kleszczowi ukręciłam i w całości wyjęłam z psa... to te zawsze odpływały... i wrzątkiem jeszcze zalewałam... a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ludzieeeeeeeeeeee jaki świat jest piękny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 NIe pij tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefcia... może co jarała.. albo co piła... Niech się podzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wuska - zdradż, co Ci tak przypasowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 dobra podzielę się czymu ni siadać i zamykać patrzały i rysować obrazek w wyobraźni;) błękitne niebo, pojedyńcze niteczki białych chmurek, słońce przygrzewa, zieleń na drzewach i trawie taka zielona jak już nigdy nie będzie aż do przyszłej wiosny, delikatny wiaterek oszusza spocone czoło, ptaki zanoszą się śpiewem mało im gardełka nie popękają, w powietrzu unosi się zapach kwitnących na potęgę tarnin i innych dzikich drzewek, za płotem drzewka całe w bieli, brzozy jak muśnięte pędzlem mistrza ale już zielone, modrzewie już puchate się robią, ziemia i trawy pokryte wieczorną rosą pachną jak najdroższe perfumy no i jak tu się światem nie zachwycać wystarczy na chwilę zwolnić bieg żeby dostrzec tyle zachwycających szczegółów, że upierdliwa robota i wszystkie inne problemy nagle znajdują się za zamkniętymi drzwiami i można ciszę, spokój i ład pod czaszką zaprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nooo to ja tak mam jak w dzisiejszym poranku.. kawka na tarasik, szlafroczek albo i nie, bo ciepluteńko... ptaszeta śpiewają... Nooo cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Toś napisała wusia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wiolcia kawka w piżamce to może w niedzielę Neluś oj tam napisałam tak mam na dworze cudnie że aż boli jak się patrzy, uwielbiam wiosnę, każdego roku przyglądam się jej uważnie ale ta jakaś wyjątkowa jest, nie wiem na czym to polega, normalnie taka myśl mnie ostatnio naszła jakby to ostatnia moja wiosna była i tak szaleje żebym się nią nacieszyć mogła, jak w zwolnionym filmie każdy detal widać robiłam dzisiaj zdjęcia jutro wrzucę jak się co nadawać będzie to Wam pokażę jak cudnie u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Wuśka - bez wątpienia czegoś się nażarłaś. Ostatnia!!! Długo nad tym myslałaś? Wiosna jest piekna każdego roku, po prostu z wiekiem dojrzewamy do tego, aby coraz więcej detali widzieć, coraz bardziej to doceniać, w każdej porze roku zaczynamy widzieć jej urodę i niepowtarzalność. Wiem po sobie. Nie kupuj więc od byle jakiego dealera i ciesz się porami roku, długo i coraz bardziej świadomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 no tej to juz upal zaszkodzil, ostatnia, dobre sobie kwiaty sadzic a nie o glupotach myslec. ja jestem szczesliwa i radosna, wczoraj moja kuzynka i przyjaciolka miala wstretna ostatnia operacje (byla bardzo powaznie chora) i sie udalo i to najwazniejsze. Monis jak to czytasz to: baaaardzo sie ciesze i czaruje jakiem wiedzma zeby to cholerstwo nie wrocilo, z reszta damy rade no dobra ide sadzic dalej moje byliniatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 O tej godzinie...?Jeden z termometrów grubo ponad +40*C pokazuje.... W taki upał... poczekaj aż zelżeje ten skwar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts