TAR 28.04.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 no powsadzalam, zostalo mi jeszcze 15 ale to juz nie dzis, a upal mi nie straszny, wypoce ten nadmiar tluszczyku:wiggle:kolektory juz dzialaja jak trzeba, instalacja odpowietrzona i nagrzaly wode do 70 st. super pogoda. tylko kastulek troszke umeczony jest, bo gania od 7. my caly czas sie krecimy a on bez nas nie potrafi w kojcu sam usnac. wieczorem padnie jak kawka :D:D po jedzeniu wsadze jeszcze 200 cebulek i wieczorkiem podlejemy ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 jesooo dopiero spojrzalam w lustro, wygladam jak indianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Wuśka - bez wątpienia czegoś się nażarłaś. Ostatnia!!! Długo nad tym myslałaś? Wuśka, ja tu siem do Depsi przyłączam z opier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.04.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 ...a ja się przyłączę do Wusi - ma rację - trzeba się cieszyć tym co mamy, co wokół nas, jakby to nasz ostatni rok, miesiąc, czy dzień był, zachwycać się światem i życiem i wyciskać je jak cytrynkę, bo, jak mówiła moja była nauczycielka, z życiem tak jakoś dziwnie jest, że gdy się człowiek do niego już przyzwyczai... polubi... zaakceptuje, może nawet trochę zrozumie..., to wtedy akurat nadchodzi już właśnie czas, żeby odchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Yetuś - ze wszech miar słusznie, tylko nie nalezy wyobrażać sobie, że to już ta ostatnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Yetuś Dziewczyny ja tam się nie przymierzam nidzie wybierać się to tylko takie wrażenie że jakoś wiecej piękniej wszystkiego Yetuś super to ujął dzisiaj był kolejny cudny dzień, trochę popracowałam, trochę się pobujałam na huśtawce, kiełbaskę na grilku zamęczyłam;) żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Pieczonki pewnie zrobiłaś, o matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 aaaaaaaaaaa nie Kochana sezon pieczonkowy to u nas się zaczyna jak się pojawią nowe ziemniaczki, buraczki i marchewka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Twoje to i ze starych bym jadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 DPS-ia ja cały czas czekam na Was:lol: bylim dzisiaj w Inwałdzie w Parku Miniatur;) rodzicom z potworami polecam najdzielniejszy wojownik padnie przy takiej pogodzie jak dzisiaj to wymarzone miejsce na spędzenie dnia całą rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Wusia - Ty wiesz, że ja bym do Ciebie zaraz, ale wiesz też, że teraz nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 no wiesz to ja tylko napomknę że właśnie wsadziłam do pieca półkruche z truskawkami:rotfl: takimi zamrożonymi przez siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wusie w dobrym humorze widziec to bardzo mile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Niom i mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Małgoś problemów pełna czapka ale przyroda nieodmiennie wprawia mnie w doskonały nastrój:) no i mężuś który intensywnie dłubie nad upiększeniem chałupy;) Nelcia kiedy zajrzysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 jakby kogo interesowało uaktualniłam galeryjkę w części zwierzaki i roślinki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 za nic w świecie nie chciałabym mieszkać gdzieś gdzie nie ma zmiany pór roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 jakby kogo interesowało uaktualniłam galeryjkę w części zwierzaki i roślinki;) a klucz to się liczy od początku czy od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 aleś zamotał od dużego do małego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts