TAR 10.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 super, to poczekam moze kolezanka bedzie miec wasy na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Moją mamę powinnam przysłać do Uzuri - na pewno by zaraz ciałka nabrała. Teraz była u nas tydzień zaledwie, a Emi upasła się okropnie. Normalnie dostaje wieczorem swoją porcję żarcia - tak 1/3 jej miski. A kiedy wróciliśmy, to przed wieczornym karmieniem miała PEŁNĄ miskę suchego i nie ruszała tego nawet! Nie wiem, czy taka nażarta była, czy przyzwyczajona do jedzenia tylko wieczorem. Oczywiście szybciutko 3/4 z tego wysypałam z powrotem do puszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 pogadam z nią TAR-ciu jutro coby miała na uwadze;) Aguś moja może też by się upasła jakby dostawała "ludzkie" jedzenie ale ona poza chrupkami dostaje tylko warzywka, jajko, czasem jogurt i biały ser, pod tym względem nie mam litości;) kilka razy dostała ryż z mięsem z puszki jak mi suchego brakło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ja tez bym chetnie jakies wasy przysposobila jakby bylo troche na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 .... ale znowu posiałam hajsełko .... i znów plewienie Cię czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wusia - a jak tam w ogrodzie, poopowiadaj, co Ci rośnie, pokaż może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 DPS-ia fotki może jutro a poopowiadać to rośnie mi groszek cukrowy, buraczki, marcheweczka, rzodkiewka, cebula siedmiolatka, szczypiorek czosnkowy, pietruszka naciowa, truskawki, porzeczki, agresty, borówki amerykańskie, jabłoneczka i wisienka:) no i jeszcze pomidorki od Lesia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nooo, Kochana - to masz całe hektary dobroci, pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 jakie hektary:jawdrop: po troszku wszystkiego:) sama zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Haaa... że niby kiedy DPSia będzie te hektary oglądać.. bo jakby nie było to nie ma innej drogi, tylko koło mnie musi jechać... nie ma mocnych.... Wiesz... do mnie zawsze jest po drodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Arnisia - póki co, to ja będę wirtualnie oglądac, na zdjęciach... A skoro do Ciebie zawsze po drodze, jak ode mnie do Wusi, to znaczy, że nie możesz mieszkać daleko! Autostrada prawie do samej mła leci ze Śląska, ostatnie kilkanaście km jest po zwykłej drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 DPS-ia przegięłaś z tą normalną drogą zwłaszcza w drodze powrotnej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jak kto GPS-a używa, to i potem nie może trafić po ludzkiej drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 kurczaczek ale to była jedyna droga tylko jakaś menda zawinęła asfalt i zostawiła same dziury:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 no i siem pochwalę właśnie komisyjnie pożarliśmy pierwszą rzodkiewkę z ogródka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 O! Moja jeszcze za mała nawet na myślenie o pożarciu jej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ja już też jadłam rzodkiewkę z ogródka Choć mała, ale już poczułam jej smak.... Posadziłaś już pomidory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aguś moja już całkiem spora tylko nie wiem czemu wydawało mi się że kulki siałam a sopelki z białą dupką mam:rotfl: Wiolcia no skąd przymrozki zapowiadają na ogrodników to póki co rosną w oknie balkonowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 To mnie trochę uspokaja - mam wciąż nieskopaną grządkę pod te do siania w połowie maja. Może zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 no przed Zośką nie ma co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts