wu 15.05.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aguś ziemniaków ni mom ale grządki pod pomidory tyż ni mom więc trza ją wykopać TAR-cia jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia:rotfl: ja lubię dłubać, mnie to odpręża a i najlepciejsze wspomnienia z dzieciństwa jak człowiek latem boso raniutko na ogródek poleciał, rosa nóżki umyła a po drodze skubnął owocków, marcheweczki, kalarepki, a to pomidorka a to ogóreczka skitrał z krzaczka i pojedzony:rotfl: Martusia ja mam plany bardziej podstępne:evil: małż już dostał info i ma czas na przetrawienie wiadomości do wczesnej wiosny, że malutką folijkę na pomidorki, ogóraski i papryczkę będzie musiał wydziergać Rasiula bez nerwów;) ja to robię tak że codziennie na bieżąco pojedyncze chwaściki likwiduję i obejście ogródeczka 5 minutek mi zajmuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 W 5 minutek, to ja mogę wypielić na ten przykład połowę truskawek, bo rosną na agrowłókninie i chwastów w nich mało. Wczoraj kilka godzin pieliłam i udało mi się truskawki obrobić i tę połowę grządek, którą mam skopaną. W sumie to pełnego tygodnia potrzebuję, żeby przedpołudniami wypielić wszystko, co trzeba. A kiedy dojdę do końca, to już mogę od początku zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 apropo's truskawek , wusia pytalas o wąsy? czy Ci umkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 .... grządki pod pomidory tyż ni mom więc trza ją wykopać o to na Boże Ciało się wyrobisz idę sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a ty wiesz Martula, ze to dobry pomysł mam dwie wielkie prostokątne donice wolne, jakbym tak na tarasie ustawila moze bym i pompidorka uhodowala ja mam dokladnie tak samo kupilam sobie koktajlowe, sa pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aguś bo Ty hektary obsiałaś a ja chusteczkę TAR-cia pytałam pytałam;) powinny być i to może nawet we dwóch odmianach wcześniejsza i późniejsza;) Lesiu na jakie Boże Ciało;) jak się dobrze męża wnerwi to się dzisiaj grządki doczekam jak padać nie będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja moje grządki traktuję jak pracę (bo to w sumie jest przecież część mojej pracy). Idę tam codziennie, tak jak ludzie do każdej pracy. Zwykle ze dwie godzinki przed obiadem, potem ewentualnie ze dwie godzinki jeszcze po obiedzie. Bez pośpiechu, bez ciśnienia, systematycznie. Dzięki temu nie mam (jeszcze ) chwastowego buszu na moich 10 arach warzywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 wusia no to ekstra http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif jakby co, to odwdzieczam sie mamowymi wasami w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 już się TAR-ciu cieszę normalnie te koleżankowe to takie uparte że niedawno posadzone a 4 maleństwa kwitną DPS-ia znaczy musiałabym całą działkę obsiać wywaliwszy uprzednio kostkę coby do Ciebie dobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Wusia jaka Ty masz kuchnię do gotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Indukcję Whirlpoola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 No. A ile musiałabyś się dziabką namachać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Moniu taką mam tak samo jak i Arnika i Ania Mario taką http://www.aspio.pl/Plyta_indukcyjna_WHIRLPOOL_ACM_707_BA-1653.html jestem z niej super zadowolona bardzo wygodna bo jest szeroka i te "porozrzucane" palniki pozwalają bez problemu porozstawiać na niej garnki i cena też nie zwala z nóg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 DPS-ia jeszcze dziabki nie kupiłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No widzisz, i nie wiesz, co straciłas, Ty szybko leć do sklepu po dziabkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kochana z dziabką to ja się doskonale znam we wszystkich wariantach;) jaeszcze niedawno się sadziło i kopało ziemniaczki motyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Czesc dziabko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 cześć Słońce widać że humorek dopisuje;) co Ty knujesz w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No nie wiem, nie wiem... To zalezy od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 hmmmmmmmm podejrzana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts