Arnika 23.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Wyjdzie na to, że WUsia pierdoła Wiem gdzie zaparkowałam turbolota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Wiola no kiedy to prawda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Twoje to akurat najbardziej budowlane są ze wszystkich, które odwiedzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wuśka, toż Ty cały czas chałupę wykańczasz, nawet w galerii czasem jakieś foty wrzucisz - Ty masz bardzo budowlany wątek! W przeciwieństwie do większości tych, w których bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 noooo gadajcie tak dalej, ze nie budowlane to zaraz nas wywala albo zrobia to samo co na forumogrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 nie ma to jak nasza polityka w kwestii remontów dróg:mad: albo nic nie robią albo 90 km na raz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Tarcia - a co zrobili na FO? Wusia, jeszcze nie przywykłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ale dobrze, że cali dojechaliście do domu fajnie, że udało ci się wyrwać i wpaść na chwilkę na spotkanko do Moni buziole przesyłam i miło było się z tobą zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tarcia - a co zrobili na FO? cenzure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Doooobrze Ci było wczoraj... co?????????????? No dobra.. nie psiocz na te 90km.. bo zrobią to przynajmniej na raz.. a nie co miesiąc po 20km... nikt z jeżdżących by tego nie zniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cenzurę?! Że niby co - jak piszesz nieogrodowo to Cię ocenzurują...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cenzurę?! Że niby co - jak piszesz nieogrodowo to Cię ocenzurują...? tak i jeszcze kilka innych spraw, ktore mnie wkurzaja dlatego sie m.in. wyrejestrowalam. tylko na fm mozemy o duperelach pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wusia ale Ci domek pieknieje!!! Widac czasu nie marnujesz tej wiosny Piekna kostka!!! Moze do pelnej funkcjonalnosci brakuje furtki, ale kto by sie tam przejmowal W sportowej rodzinie takie przeszkody bierze sie na jeden skok, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wiolcia miło:jawdrop: jeszcze jak się wczoraj spać kładłam to przysypiając widziałam te cholerne tunele wytyczające pas ruchu i zrywałam się niemal z krzykiem:bash: TAR-cia DPS-ia to może my już nie będziemy narzekać na FM:rotfl: Ambercia dziękować za dobre słowo:hug: kostka najprostsza i jak najtańsza wybierana była ale jaka by nie była to luksus niemożebny chodzić suchą czystą nóżką a furtka to wiesz przynajmniej się nie boję że mi jakiś gość po pijaku z placu wylezie:rotfl: płot to niestety kwestia kasy bo póki co małż ma czas i możliwości go postawić, nawet dechy do płota są jedynie nie ma ich w co zamontować ale gdzie mi się spieszy ja mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wusia tak glebiej sprawe analizujac, to z furtkami juz tak jest, ze maja tendencje do "niedomykania" Po co wiec takie ryzykowne ustrojstwo??? To, ze jakis pijaczyna moze na cudna kostke wparowac to raz, ale pomysl ze kudlata siersc tez moglaby nagle wybrac samodzielna wycieczke po okolicy w celach turystycznych i ... towarzyskich BTW jesli juz przy stosunkach towarzyskich jestesmy, jestes gotowa na babciowanie? Nieeeee? No to chyba furtka Ci nie jest potrzebna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ambercia wiesz co do babciowania to furtka to najmniejszy problem:rotfl: ale póki co ruda zastrzyki bierze to nie powinno być problemu;) a co do pijaków to mnie raczej o moich gości chodziło a nie tych z ulicy:rotfl: a furtka będzie kiedyś no:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 wunia, pochwalic sie przyszlam. moje niedawno wsadzone czeresienki maja az 2 owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wusia, nasza Abra od tych zastrzyków guzy w końcu dostała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 oooooo gratulacyjki:lol: moja jabłoneczka to nie wiem czy coś zawiązała czy nie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 wiem DPS-iu ale to tylko czasowo teraz na początku czerwca i w grudniu a potem będzie miała już 2,5 roku i pójdzie pod nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts