emiranda 29.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 No tak i tu o ogrodzie Pozdrawiam ogrodniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 no jakoś te puste przestrzenie trzeba ucywilizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Chyba będę musiała w tym roku opryski robić. Choroby grzybowe mi się szerzą na drzewach w sadzie, muszę miedzian kupić, on dozwolony dla ekologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 DPS-ia lepiej ekologicznie opryskać jak zniszczyć drzewa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 U nas ciepło i wilgotno jak dotychczas, więc wszelkie grzyby w tym roku szaleją. W lesie też są. Sołtys przyniósł prawdziwki i cały kosz (!) kurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 DPS-ia no w tyłek chcesz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 A to niby za co? Wuśka, Ty ostatnio ciągle bić mnie chcesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 no sama się dopraszasz o lanie:P musisz grzybami szczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dobra - jak przyjedziesz, to nawet może dam Ci się złapać na to bicie! Ale mniej zachodu będziesz miała, jak nie będziesz mnie biła po przyjeździe, tylko pójdziesz na grzyby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 TAR-cia nie zdążyłam dzisiaj foty zrobić ale jakby to któreś z tych paskudztw było to czym leczyć osutke - topsin i inne na grzyby, rdze igiel sosny - score do czerwca potem zapobiegawczo dithanem, na przedziory karatem i magusem naprzemiennie traktuje. ale u ciebie to moze przesuszenie albo po prostu zrzuca igly. jakby cie cos niepokoilo to wrzuc do elfir i jej podpytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Też nie mam grzybów, nawet zdechłej kurki, jestem nieszczęśliwa, marzy mi się juz jajeczniczka z kurkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 dzięki TAR-cia one chyba przesuszone były bo póki co nic nie zmienia koloru Braza no człowekowi sie chce grzybów jak psu palmy na pustyni a DPS-ia tylko podpuszcza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 zycze by szybko i ladnie sie przyjely, moje przesuszone iglaczki odbijaja ale 3 szt . stracone, w ramach reklamacji otrzymalam inverse i 2 inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 ja czekam ze wsadzaniem bo upały u nas okrutne:( wczoraj w słońcu 46 stopni było boję się je sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Temperatury to one aż tak się boją, byle wilgoć miały. No co, w zeszłym roku u nas susza była jak 150, to w tym roku jakaś rekompensata musi być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Też nie mam grzybów, nawet zdechłej kurki, jestem nieszczęśliwa, marzy mi się juz jajeczniczka z kurkami ... Dziś rano małż moj osiobisty będąc na spacerze z czornym spotkał faceta z reklamówką, i uderzyli w konwersację: Małż: Dzień Dobry, co Pan zbiera? Facet: Dzień Dobry , kurek se nazbierałem... M: O, to są już grzyby? F: E grzybów to jeszcze nie ma, tylko kurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ja akurat kurek nie lubie dla mnie sa za gorzkie, ostateczniezjem takie w marynacie octowej z przyprawami. wszystkie pozostale grzyby jadalne uwielbiam jesc i zbierac ale nie obierac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dziś rano małż moj osiobisty będąc na spacerze z czornym spotkał faceta z reklamówką, i uderzyli w konwersację: Małż: Dzień Dobry, co Pan zbiera? Facet: Dzień Dobry , kurek se nazbierałem... M: O, to są już grzyby? F: E grzybów to jeszcze nie ma, tylko kurki... No to musiał znaczy się zbierać gdzieś u nas! U nas są kurki, prawdziwki i grzyby! No i są jeszcze knorry... Robaczywki znaczy, bo je skupują dla Knorra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 a papierzaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ja akurat kurek nie lubie dla mnie sa za gorzkie, ostateczniezjem takie w marynacie octowej z przyprawami. wszystkie pozostale grzyby jadalne uwielbiam jesc i zbierac ale nie obierac:lol2: Chyba jadłaś źle przyrządzone... No to musiał znaczy się zbierać gdzieś u nas! U nas są kurki, prawdziwki i grzyby! No i są jeszcze knorry... Robaczywki znaczy, bo je skupują dla Knorra. Depsie to niezły kawał z tą reklamówką leciał... a papierzaki?? A co, zbierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts