TAR 06.07.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Chyba jadłaś źle przyrządzone... niemozliwe A co, zbierasz??? jestem ciekawa jak w lasach wyglada obecnie, bo na mierzei tragedia papierzak papierzakiem pogania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Matko, a jak wygląda papierzak????? U mnie kurek jeszcze nie ma, pytanie, czy w ogóle będą w tym roku, bo w ubiegłym było zatrzęsienie. Jakoś taką dziwną rytmiczność zauważyłam, że coś się pokazuje w dużej ilości co dwa lata ... ciekawe .... Kurki są pyszne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 papierzak to taki "grzyb", ktorego tworza ludzie i nakrywaja papierem i zasmiecaja lasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.07.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Czyli, odwrotnie niż normalny grzyb, ogonek ma gruby i brązowy, a kapelusz biały lub szary (no chyba, że też np. z kolorowego pisma dla kobiet:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Kurki są pyszne!!!!!! Popieram Czyli, odwrotnie niż normalny grzyb, ogonek ma gruby i brązowy, a kapelusz biały lub szary (no chyba, że też np. z kolorowego pisma dla kobiet:rolleyes:) Yetek jesteś nieznośny:rotfl: Buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 jejtus sama prawde rzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 No, może dwa dni ten facet był na grzybobraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 cześć Wusiek:D. Gdzie te zdjęcia mipodorków? Bo w dzienniku Twoim to ciągle jeszcze zimowe święta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 som rasia som, nie insynuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Rasiula mipodorki są w galeryjce w dziale roślinki i inne:rotfl: Yetek bodaj by takich grzybków nie spotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 papierzak to taki "grzyb", ktorego tworza ludzie i nakrywaja papierem i zasmiecaja lasy Czyli, odwrotnie niż normalny grzyb, ogonek ma gruby i brązowy, a kapelusz biały lub szary (no chyba, że też np. z kolorowego pisma dla kobiet:rolleyes:) Wymiękłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Co Wy tu takie gówniane tematy wałkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Co Wy tu takie gówniane tematy wałkujecie? :jawdrop:A to my nie o grzybach rozmawiamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Nieeeee... O papierze przecie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiula mipodorki są w galeryjce w dziale roślinki i inne:rotfl: Ja tam się nie umiem dostać:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 rasiu kochana, wchodzisz do galeryjki i pokazuje ci sie, ze jest empty, ale wcale nie jest schodzisz troche nizej i po prawej stronie masz albumy wusiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 rasiu kochana, wchodzisz do galeryjki i pokazuje ci sie, ze jest empty, ale wcale nie jest schodzisz troche nizej i po prawej stronie masz albumy wusiowe. No właśnie... zaglądałam tam od czasu do czasu i pokazywał mi się pusty, to myślałam, że Wusiek album skasował. Już wszystko widzę! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 super Rasiula że dowidziałaś obrazki:lol: jak mnie się te wszystkie mimidorki dojrzeją to chyba się przeżrę pomidorkami:rotfl: jutro Wam pokażę jak mi orchidea raczyła zakwitnać co to się namyślała jakiś czas temu;) aaaaaaaaaaa i dla towarzystwa kuleczkom dokupiłam dwie śliczne ciemnobordowe żurawki ale nie mają imienia;) muszę w końcu zacząć sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 No to posadź i wrzuć na wątek kilka chociaż zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 DPS-ia no z tym sadzeniem to nie wiem jak będzie ale fotki zrobię jutro:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts