DPS 13.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No fakt, wybór jest. Ale te ceny! Tylko z promocyjnych można coś kupić, pozostałe ceny są absolutnie nieakceptowalne jak dla mnie, hosty łatwo się rozmnaża, to zdzierstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 no ceny niektórych wysokie fakt ale tych nie kupisz niestety na giełdzie czy na targu:( ja ostatnio oglądałam ślicznego berberyska, sadzonki zwykłych po 8-10 zł były a ten że licencyjny i nowość 22 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.07.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 WUsia kuchenny poinformowany, mydelniczką się nie martw.. jak piesa się nie mieści to ja bym kupiła większy model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.07.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Pozdrówka zostawiam i słonecznej niedzieli życzę Sadzonki ze sklepów internetowych sa bardzo małe czasami to wygląda jak pikówka i bardzo drogie. Ja mam na bazarku panią, ktora mi sprowadza różne fajne roślinki jakie sobie wymarzę i sadzonki duże i ceny lepsze, no ale nie wszystko ma taka prawda W każdym razie 15 km ode mnie jest szkółka i tam juz wszystko mozna dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 O to to, chyba jednak do szkółki się jakiejś udam, pospiechu nie ma, a takich cen to ja w życiu nie zaakceptuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 no te sadzonki to akurat duże i ładne jedna to już się prawie na 3 podzieliła:) Alu z tymi na targu to też różnie bywa:( znajomej kupowałam trawę pampasową na targu pani chciała od niej 40 zł za jedną a ja kupiłam jej po 10 zł za sadzonkę i to bardzo ładną i dużą ja je kupiłam tylko dlatego że nie płaciłam za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 To ja poczekam, jak będziesz miała nadmiar host to odkupię od Ciebie, dobra? Może dasz trochę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 czamu ni:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 jak się przeprowadzi wymianę handlową to od razu więcej w ziemi i w portfelu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 No pewnie, że od razu więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 muszem się pochwalić że moje zakupione żuraweczki będą kwitły:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Mam nadzieję, że jak zakwitną, to foty będą we wątku, a nie tylko gadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.07.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 w nastepna sobote odbieram od mamy wasy truskawkowe, zobacze ile bedzie to wiesz .... od razu ci pare przesle, truskaweczki sa genialnie pyszne tylko mi adresa na privie zapodaj oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 oooooooooooo super to ja Tobie odwrotnie wyślę moje wąsy bo już małpy po całym ogródku łażą normalnie niesamowite są potroiły albo nawet czterokrotnie zwiększyły swoją ilość od posadzenia:jawdrop: i dzisiaj jeszcze ostatnie truskawki zerwałam;) jeszcze dzień, najwyżej dwa i pożrę pierwszego mipodorka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nelcia przyjeżdżaj to poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 wusia super z truskawami, strzelimy podmianke jak mnie wpienil dzis moj pies wespol z sasiadem wrrrrrrr sasiad wylal wode na drodze - piaszczystej a pies w chwili nieuwagi sie w tym wytarzal - bo mu za goraco bylo pewnie. a na drodze byl mial glinianypo cieciu cegiel albo innego cholerstwa wiec sobie wyobraz bialego duszka w tym blocie jak on wygladal. prawie sie poplakalam jak go zobaczylam - w weekend byl kapany:bash: podobny numer mi zrobil w urodziny dopadl worka po weglu drzewnym i wlazl do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 TAR-cia wymiana daje oszczędności i przyjemności:lol: o w mordę ceglasty Okruszek:jawdrop: my lata temu mieliśmy cocker spaniela, z 5 miesięcy miała jak mamuśka ją wykąpała a ta taka śliczna, puszysta, pachnąca i mokra polazła i wytarzała się w miale po węglu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.07.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 od razu go pod prysznic wrzucilam i troche obmylam. na szczescie bylo cieplo wiec suszyc nie trzeba bylo. no i przetestowalan te super chlonne reczniki z mikrowlokien. sa rzeczywiscie genialne, tysiac razy lepsze niz frotowe. jesoooo te komary mnie zaraz zjedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts