TAR 29.07.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 DPS-ia zobacze ile dostane od mamy, to tez ci wysle. w razie czego w przyszlym roku wasy tez porobie od swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 truskawkowy biznes się kręci:rotfl: wiesz DPS-ia sadzonki truskawek drogie są, a jak się powymieniamy to będziemy mieć dużo truskawek za mało kasy:rotfl: te moje to nie wiem czy powtarzają ale na pewno rozmnażają się w tempie zastraszającym;) i bardzo szybko owocować zaczynają, ja swoje sadziłam na wiosnę a prawie połowa zakwitła od razu:) TAR-cia to ja jutro się przelecę po truskawkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Yetek to Ty się od kobiet ogonić nie możesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.07.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ja mam też dobre truskawki i mnożą się na potęgę w związku z czym co trzeci wąs za płotem ląduje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.07.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Wąsy chyba za krótkie mam i pewnie mało smaczny jestem... że o plenności nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja mam też dobre truskawki i mnożą się na potęgę w związku z czym co trzeci wąs za płotem ląduje:yes: o zesz ty marnotrawczyni, a o kolezankach nie myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Braza, wsadźże w kopertę bąbelkową parę(naście) wąsów z sadzonkami i do koleżanki wyekspediuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 z niekłamaną przyjemnością i pewną dozą dumy oznajmiam że zostały dzisiaj komisyjnie pożarte pierwszy amiszek i pierwsza gruszeczka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Nooo, gratulacje dla ogrodniczki! I jak amisze smakują? One są znakomite na przeciery, tej galaretki wodnistej prawie nie mają, więc duuużo dobrego przecieru wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 aaaaaaaaaaa to Ty nie jadlaś ich?? jak dla mnie pycha, mięsiste, skórkę mają taką że jak to określić - jak ugryziesz pomidorka to ona łatwo pęka i nie włazi w zęby:rotfl: aż żal że póki co jeden do pożarcia się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 a w smaku podobne do malinowych? bo te, to tonami moge szamac w sobote najem sie swiezych pomidorow u mamy, takich sloncem pachnacych prosto z krzaka. mniam pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 tak TAR-ciu nawet skórka taki bardziej malinowy jak czerwony kolor miała no i też prosto z krzaczka był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 szczesciara smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 chyba im jaką lampę kwarcową dostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 tylko zostaw nasion troche, zeby w przyszlym roku tez byly. jak takie dobre to trzeba hodowle zalozyc wusia a moze mini szklarenka jakas zamiast kwarcowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no muszę łakomstwo powstrzymać i jednego albo dwa na nasionka zostawić o mini myślałam już mówiłam małżowi co na wiosnę trzeba sklecić żeby miał dużo czasu na przetrawienie tej informacji i pogodzenie się z losem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 aaaaaaaaaaa to Ty nie jadlaś ich?? jak dla mnie pycha, mięsiste, skórkę mają taką że jak to określić - jak ugryziesz pomidorka to ona łatwo pęka i nie włazi w zęby:rotfl: aż żal że póki co jeden do pożarcia się nadawał Wusia, litości, przecie ode mnie te wszystkie amiszowe nasionka na forumie są (bo od House'a dostałam ), to jak miałabym ich nie jeść? Ja pytałam o Twoje wrażenia smakowe, swoje znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.08.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 pakuje truskawki, beda 3 odmiany: zenga zengana, kaszubskie i niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 No Wusia, gratuluję pierwszego własnego pomidorka ... (już nie śmiem dodać, że jedynego;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Jacie, jutro bezwzględnie MUSZĘ iść pozbierać swoje pomidory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts